Дельтаплан як перший крок, або від простого до складнішого.

<< < (5/8) > >>

napets:
Це дійсно так,але.Різниці в відчутті самого полёту є.На параплані,наприклад,я почувався як на качелях типу "цепи" в Луно-Парку.Не політ а катання.На дельті в мене відчуття дійсно "лечу як птица".Скоріш за все,це через положення тіла в просторі під час польоту.
Загалом,потрібно вибрати з переліку переваг і недоліків щось своє.

DAMIR:
Розумієте, дельтаплан вибрав ще по тій причіні, що це перша сходинка. Наступним буде (я надіюсь) мотодельтаплан. З параплана на МДП поважче буде перестроітись. Знаю пару парапланеристів, в тому числі з пропелером за спиною ;) , майже спробував підлетнуть. Коротше- не в образу сказано- параплан то не для мене. Не "впечатлил".
Якось так.

Kagor:
А я з цього пробував
ПеСе Труби на Святошино "діставали".
D16t ;D

entuzazisten:
Выбор дельтаплана -это шаги на месте. Если уж следующий шаг мотодельта, то и нужно заниматься на ней. Уже в первом полёте с инструктором будете управлять аппаратом. А на дельтаплане долго и мучительно (иногда) учиться. Энтузазизм может иссякнуть. А деньги всё равно придётся расходовать.И мне это не кажется. Пройдено!

ussr:
Цитата: entuzazisten от 13.04.2015, 22:12:46 pm

Выбор дельтаплана -это шаги на месте

Не согласен! Очень позитивный летательный аппарат и на пути в небо лишним не будет. Замечательные впечатления от полета!
Решили - дерзайте!

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница