Дельтаплан як перший крок, або від простого до складнішого.
DAMIR:
Доброго всім здоров"я!
Історія така. В зв"язку з декотрими обставинами, більшість моіх планів по освоєнню п"ятого Океану наразі не мають твердого підгрунття. В основному матеріального, та й часу, інколи, не так багато на подібного роду хоббі. В своіх планах, я якось одразу "поліз" до серйозноі техніки, і зовсім упустив із обрію такий чудовий літальний апарат як дельтаплан (не -мото-). В дитинстві багато про них читав, а тут чогось "підзабув". Недавно увісні політавши, надумав свій шлях до польотів почати з паріння на дельтакрилі. Так сказати, почати з основ. А далі- як життя покаже.
Живу в парі десятків км від Ходосіівки. Часто бачив літаючі там пара- і дельта- плани. Поки "нагуглив" клуб Альтаір, який там проводить польоти. Питання до знаючих людей- Чи є ще клуби в наших краях?
Да, і взагалі, буду щиро вдячний за будь-яку інформацію, пораду і т.д.
А як справа піде- в цій темі постараюсь освітити всі своі кроки та успіхи на цьому шляху.
Zakota:
Перезвони в АЭРОС.т0444554120.Я думаю там помогут.
Vladimir V:
профильный форум nebo-forum.kiev.ua
подвашник:
Вот у меня есть конспекты по вылету на планере , конспекты на несколько самолетов,
причем некоторые переписанные, а некоторые писал сам себе.
Конспекты пишут для себя и в своем стиле понимания.
И вот прочтя конспект притом находясь в соответственной моральной и физической форме можна брать и лететь.
На дельтаплане у меня за тыщу полетов, а вот конспект не получается...
все сложней все , на тебе и окружающей среде, даже капот -горизонт отсутствует.
В конспекте можна все по деловому расписать до микросекунды... но не
для простого дельтаплана , многое связано с чуствами... вот мне приходилось их слегка обманывать т. к.
управление на дельте навпакы.
Операторская привязка в кабинах проще, даже в больших , а на дельте...
птицаааа и превосходное ощущение полета.
DAMIR:
Спасибi всiм!
Поринаю в i нформацiйне море по темi...
Новiков, по вашому тону, я на вiрному шляху? ;)
Навигация