Побудувати літак FMX-4 Facetmobile
042:
Rotax 912 UL Jabiru Viking UL Power ...
16 тис Aerovee дешевше ...
Список продовжити)))
це тільки двигун , а установка, а авіоніка ,пропеллер , тряпка тканина Роліфібер чи Діатекс..хімія лфм , покриття .продовжити ...тоже в копійку..
Для чого показувати висновки .. хто проект закрутив ...економічний аналіз повинен зробити а потім в бой..
DAMIR:
Шановний, особисто для мене, не підпадають під сумнів характеристики таких літаків, наприклад, як Пайпер, Бекас, Скайренджер, Цессна і так далі. А можливості експериментального апарату завжди викликають сумніви. Скільки іх літає? Де напрацювання по ресурсу окремих частин, і конструкціі вцілому?
Повторюсь. Якщо Ви дійсно хочете допомогти хлопцям на передовій, розробіть безпілотника. Це більш реально і корисніше.
propan:
Цитата: 042 от 13.01.2015, 20:31:12 pm
Rotax 912 UL Jabiru Viking UL Power ...
16 тис Aerovee дешевше ...
Список продовжити)))
це тільки двигун , а установка, а авіоніка ,пропеллер , тряпка тканина Роліфібер чи Діатекс..хімія лфм , покриття .продовжити ...тоже в копійку..
Для чого показувати висновки .. хто проект закрутив ...економічний аналіз повинен зробити а потім в бой..
Я маю на увазі без двигуна й приладів. Є думки з приводу здешевлення й математичні викладки?
propan:
Цитата: DAMIR от 13.01.2015, 20:38:18 pm
Шановний, особисто для мене, не підпадають під сумнів характеристики таких літаків, наприклад, як Пайпер, Бекас, Скайренджер, Цессна і так далі. А можливості експериментального апарату завжди викликають сумніви. Скільки іх літає? Де напрацювання по ресурсу окремих частин, і конструкціі вцілому?
Повторюсь. Якщо Ви дійсно хочете допомогти хлопцям на передовій, розробіть безпілотника. Це більш реально і корисніше.
Тут я зібрав з інету про нього все:
http://aeroabc.blogspot.com/2014/11/fmx-4-facetmobile.html#more
Польотами літак довів чудові льотні характеристики.
DAMIR:
Якщо це все серйозно, то я раджу йти до мети поступово. Прислухайтесь до мене. Спочатку потрібно зрозуміти наскільки дана схема вигідніша за наявні екземпляри. Це потрбіно для розуміння доцільності проекту взагалі. Налагодити виробництво БПЛА по мотивам Фасета. Це реальніше ( особисто внесу посильну поміч). А далі, якщо піде, на вилучені кошти побудувати повнорозмірний апарат. Самостійно довести переваги схеми, а тоді вже можна думати про реалізацію техніки. Інакше це безперспективна затія.
Тут інвестори "жмуться" на стовідсоткові справи, а Ви хочете, зкріпивши зкріпкою папірці з зошита, отримати вливання коштів. Якщо чесно-- це викликає тільки усмішку. Вибачте, якщо чимось образив. Виклав своі скромні міркування по даному питанню.
P.S. Аппарат, безперечно, цікавий.
Навигация