Обстановка в Украине.
Toris:
Цитата: flybas от 21.03.2016, 09:17:06 am
Когда-то ,ещё вменяемый ,Задорнов шутил :"... а труп ленина перенести на квартиру к Зюганову! " ;D
Точно! ;D Всю "історію" перевезти недобитим комунякам, хай тішаться. І за кошти тих самих комуняк!
Glider_pilot:
Цитата: TAILDRAGGER от 21.03.2016, 02:54:15 am
Цитата: Glider_pilot от 21.03.2016, 00:40:13 am
что памятники валять, это глупо, история есть история
Напоминает шипение (ненавязчиво так....) по методичке кисель-тв. Это с той стороны уже неоднократно слышали, в различных интертрепациях и методах внушения о вредности борьбы "с ветряными мельницами".
А как насчет очищения и отряхивания от совдеповской подлющей идологии?
Идиология может и была подлющей, но была идея, уверенность в завтрашнем дне, для детей куча бесплатных кружков и секций, для взрослых работа, люди жили и были счастливы, и заметте, летали в аэроклубах за бесплатно, да еще и кормили и одевали курсантов и спортсменов, планерный и самолетный спорт был, а сейчас же вся идеология свелась к баблу, все на самовыживании, а властьимущие кормушку делят.
Давелось недавно попасть в травмпункт, привозят людей покусаных собаками, получивших травмы, так нету вакцины для прививок против бешенства и столбняка, это называется покращення?
Серго:
То якщо залишить пам"ятники членіну вакцина появиться?
Серго:
Думаю, ніколи генетично скалічену совком голову ніхто не переконає. Не третьте сили.
Він всіх нас вважає "ідіотами" . Про що ви всі йому розказуєте? Там люта ненависть проти всього, що робиться в Україні. А тихеньке піджучування про пам"ятники, то просто ще один привід змію ужалить і сказать, які ж українці погані.
Серго:
То якщо залишить пам"ятники членіну вакцина появиться?
Після 2-ї світової вся Європа відбудувалась і люди зажили достойно. Без комунісму і совковщини. Достойно працювали і достоцно отримували зарплату. І суди у них достойні , не совкові, а справедливі. І право у них не совкове. І ворогів в Європі собі не придумують, як придумував собі совок. І грошей хватає там і на аероклуби, і на дороги, і на медичину, і на освіту, і на житло і на все те, про що тут ностальгують безкоштовне при совку.
А тепер розкажу про "безкоштовність" совка, сильно оргазмуючим від ностальгії.
Я пам"ятаю, в моїй школі робили "лінійку успішності", (ми там стояли і уважно слухали , хто за місяць буде найуспішніший)... Я там пам"ятаю , як деякі учні падали від голодного обморока. Бо в колгоспі так мало платили, що грошей на бутерброд дитині в школу у батьків не вистачало.А в селі їли тільки те, що на городі виросте. А урожай не завжди був. Свиню одну на м"ясо під "Новий Рік" різали. Того м"яса на весь рік не вистачало. А другу здавали в колгосп, як оплату за першу свиню. Грошей достойно одітись, взутись не було.
Взуття ми не купували. Ми ДОСТАВАЛИ !!! А ще ми не купували, а доставали одежу, пальто, шпалери, раковини і ванни, коври, телевізори і тд.
Про безкоштовність медицини - брехня. Точно така система, як і зараз. Карбованця не даси - на тебе не глянуть, укол не зроблять і т.д.
Морозиво нам в село привозили тільки в четвер. Давали не більше 2х пачок в руки.
Дорогу в Обл центр зробили тільки в кінці 80х.
Коли совок в кінці 70х ввязався в гонку озброєнь, до самого розвалу совка в крамницях і магазинах продавали тільки хліб, засущену скумбрію і березовий сік. А ще кругом водка і вино різних калібрів. Ні сметани, ні м"яса, ні ковбаси село в крамницях не бачило. Зато кругом парт збори, парт наради, парт пропогандисти, парт лектори.
Та безкоштовність совка мені зовсім не подобається. Бігать в безкоштовний гурток, або аероклуб, а вдітись нема в шо і голодний - мені не подобається. Треба щоб грошей на все вистачало. Треба, щоб право було справедливим і по закону. Треба не вертать історію до совка, мастурбуючи на нього, бо начебто там було краще.
Зовсім там краще не було і не треба мене тут умовлять, бо я сам там жив і все сам відчував.
Пам"ятники тим ідолам - то не історія, а ганьба і гніт, від яких люди страждали. І тримать пам"ятник, як нагадування страждань - це мазохізм. Валять їх треба і якнайшвидше.
Навигация