Обстановка в Украине.
Glider_pilot:
Цитата: Серго от 21.03.2016, 10:35:40 am
Думаю, ніколи генетично скалічену совком голову ніхто не переконає. Не третьте сили.
Він всіх нас вважає "ідіотами" . Про що ви всі йому розказуєте? Там люта ненависть проти всього, що робиться в Україні. А тихеньке піджучування про пам"ятники, то просто ще один привід змію ужалить і сказать, які ж українці погані.
Между прочим я сам украинец и никого не считаю идиотами, но мое мнение снос памятников и переименование улиц это не то на что надо тратить сейчас средства. А на счет искалечено совком голову, лучше бы молчали, кстати при совке в учебных заведениях учили и хорошо учили, не так как сейчас, увы. Из всего надо извлекать хорошее и рациональное, набирать опыт, а не рубить не взирая ни на что
Ну да ладно, не вижу смысла в этом споре, я на этот счет имею свое мнение, вы свое, давайте уважать мнение каждого, а время покажет...
Серго:
2 - Glider_pilot
"Не нужно уподобляться идиотам что памятники валяют. Это какая никакая а история, а то вот все в стране прекрасно, только Ленина повалить и улицы переименовать. )))" (с)
Ваші слова.
Glider_pilot:
Цитата: Серго от 21.03.2016, 12:08:46 pm
2 - Glider_pilot
"Не нужно уподобляться идиотам что памятники валяют. Это какая никакая а история, а то вот все в стране прекрасно, только Ленина повалить и улицы переименовать. )))" (с)
Ваші слова.
Мои, ключевое слово "уподобляться"
Toris:
Цитата: Glider_pilot от 21.03.2016, 12:01:50 pm
Между прочим я сам украинец и никого не считаю идиотами, но мое мнение снос памятников и переименование улиц это не то на что надо тратить сейчас средства.
А на архітектуру є сенс витрачати кошти, чи достатньо лупашити багатоповерхівки по типовому проекту? Вартість кожного нетипового проекту = 10% від вартості матеріалів будинку, а зараз всі будинки нетипові. :)
А на счет искалечено совком голову, лучше бы молчали, кстати при совке в учебных заведениях учили и хорошо учили, не так как сейчас, увы.
Та й зараз навчають, якщо студент хоче навчатись. По тих самих підручниках (в технічних вузах).
Из всего надо извлекать хорошее и рациональное, набирать опыт, а не рубить не взирая ни на что
Та ж ніхто не сперечається. Однак, що корисне можна взяти з пам'ятників більшовицькій хунті? Більшовицька хунта загарбала Україну, виперла геть Нестора Івановича (добре, що не вбила, як інших), русифікувала українців так, що більшість з них не має жодного бажання розмовляти рідною мовою, розмовляючи натомність мовою окупанта. Це робилось саме більшовиками, під час життя і після смерті Леніна. Зауважу про всяк випадок, що до Гагаріна, Корольова, воїнів та інших достойних людей, ні в кого питань не виникає, вони реально розвивали країну. Більше того, ці та інші люди при будь-якому державному ладі займалися б тим самим чи чимось подібним. А от всілякі Леніни з Дзержинськими - нафіг, то фашисти!
Ну да ладно, не вижу смысла в этом споре, я на этот счет имею свое мнение, вы свое, давайте уважать мнение каждого, а время покажет...
А Ви поважаєте мою думку? Я підтримую знос бовванів чЛеніну - я вже не уподобляюсь ідіотам і Ви поважаєте мою думку (вона має вагу і цінність для вас)?
(Якщо що - я не сварюсь, а з добрим настроєм веду діалог, пробуючи переконати опонента з сусідньої області).
Кацо:
Цитата: Toris от 21.03.2016, 10:02:58 am
Цитата: flybas от 21.03.2016, 09:17:06 am
Когда-то ,ещё вменяемый ,Задорнов шутил :"... а труп ленина перенести на квартиру к Зюганову! " ;D
Точно! ;D Всю "історію" перевезти недобитим комунякам, хай тішаться. І за кошти тих самих комуняк!
Продать на аукционе, а деньги в бюджет страны. Это был бы хозяйский подход.
Навигация