Обстановка в Украине.

<< < (475/790) > >>

подвашник:
Все правильно ... коня оставить.

Glider_pilot:
Цитата: Серго от 20.03.2016, 14:06:15 pm

Та він вже довго провокує суспільство, називаючи ідіотами людей, поваливших пам"ятник тирану леніну.
Та ще й тут, ну ніяк йому тихо не сидиться.

Я хочу сказать о том, что памятники валять, это глупо, история есть история, она была никуда от этого не деться, поди половина тут присутствующих и пионерами были и комсомольцами, а то и в партии, а тут вдруг открылись глаза? В стране и так бардак, денег нет на лекарства детям, на вакцины, а мы на валяние памятников будем тратить, воевать с ветряными мельницами как Дон Кихот.

TAILDRAGGER:
Цитата: Glider_pilot от 21.03.2016, 00:40:13 am

что памятники валять, это глупо, история есть история

Напоминает шипение (ненавязчиво так....) по методичке кисель-тв. Это с той стороны уже неоднократно слышали, в различных интертрепациях и методах внушения о вредности борьбы "с ветряными мельницами".
А как насчет очищения и отряхивания от совдеповской подлющей идологии?

Toris:
Цитата: Glider_pilot от 21.03.2016, 00:40:13 am

Я хочу сказать о том, что памятники валять, это глупо, история есть история, она была никуда от этого не деться, поди половина тут присутствующих и пионерами были и комсомольцами, а то и в партии, а тут вдруг открылись глаза? В стране и так бардак, денег нет на лекарства детям, на вакцины, а мы на валяние памятников будем тратить, воевать с ветряными мельницами как Дон Кихот.
1. А якщо не валяти, а зняти і перевезти на приватну територію якому-небудь пенсіонеру-комуністу?

2. Я був піонером і готувався до комсомолу, потім СРСР розвалився. Повністю з Вами згоден про використання коштів. Більше того, не розумів, навіщо В.Ющенко натикав по всій Україні пам'ятників про Голодомор? Воно ж звикається швидко до пам'ятників і невдовзі вони сприймаються як дерева чи будинки, перестаєш на них звертати увагу.

Однак, така думка не відповідає дійсності: пам'ятники таки щось там викликають у підсвідомості і підживлюють менталітет, котрий з ними пов'язаний. Наприклад, якщо поставити натуралістичний пам'ятник пенісу, то навіть за умови звикання він все одно підживлюватиме підсвідомість і активізуватиме відповідні домінанти у свідомості тих, хто його бачить. Якби такої дії не було, ніхто б ніколи і ніде не ставив би пам'ятники. Та й сама назва - "пам'ятник" - вказує на активізацію пам'яті. А що активізується при згадці спогляданні зображення та напису "В.И.Ленин"? - правильно, те саме. Пам'ять ретроградна влаштована таким чином, що забуває негатив і згадується лише хороше. Отже, ми бачимо пам'ятник і тепло згадуємо дні нашої молодості. І тут вражі пропагандони гарненько гріють цю пам'ять і обіцяють рай. Частина населення перетворюється на ватників. Виходить, що радянські пам'ятники подібні до ворожих активних мін на нашій території.

Зараз частину нашої країни загарбали окупанти. Їх належить вибити, а пам'ять про них належить витерти. Пам'ятники членіну - аналогічні пам'ятникам окупантам. Їх належить обнулити.

Історія має залишатись у музеях.

flybas:
Когда-то ,ещё вменяемый ,Задорнов шутил :"... а труп ленина перенести на квартиру к Зюганову! "  ;D

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница