Піндюрін С.Д.

|
 |
« : 19.01.2010, 01:32:13 » |
|
ОКП "Міжнародний аеропорт Рівне" запрошує власників та пілотів приватних літаків та вертольотів відвідати наш аеропорт в зимовий період за акційними цінами, що діють до 31.03.2010. Приліт та виліт в один день-50грн. Приліт та виліт наступного дня- 70грн.
500 метрів від аеропорту три готеля різних рівнів, боулінг, більярд, хокейне поле з бортами, влітку- тенісні корти... Контакти надам по запиту.
Швартовка Вашими власними силами та засобами за скоби на плитах перону. За додаткову оплату- персоналом аеропорту. Аеропорт працює згідно регламенту з 6-00 по 15-00 UTC крім суботи та неділі. Відкриття аеропорту у вихідні дні потребує Ваших додаткових затрат у розмірі 200грн. на день (акційна ціна). Приліт по домовленості за телефонами: 0362 613133 0362 613119 0675004907 Прохання дзвонити в робочий час.
Головний інженер аеропорту Піндюрін Сергій Дмитрович
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tango
|
 |
« Ответ #1 : 19.01.2010, 02:07:00 » |
|
Та літав я до Вас. Дозвольте декілька порад. Треба зробити наступне: 1. На пероні обладнати швартовні кільця для малих літаків. (З цієї причини я попросився стояти туди, де за радянських часів Л-ки та Ан-2 стояли які у Львів та Київ літали. 2. Забезпечити доступність автомобільного пального (приходилось зі своїх каністр заправлятись) 3. Посадка-стоянка (1доба) -зліт не має коштувати понад 400 Грн як мені коштувало коли курс 5 був - ми ж не комерційна авіація і мєтєо беремо зі своїх джерел. А загалом, підтверджую: ставлення дружнє, готель поряд - нормальний, з дуже добрим рестораном, проблем з РП та іншими не мав. Успіхів Вам - мене багато що з цим аеропортом пов'язує. Може якось зустрінемось - розкажу. Останній рік, як треба було до Рівного по справах, то літав на Воронів (ну ніяк мимо Юри Лісіцина пролетіти не можу!  )
|
|
|
|
|
|
Самые большие глупости делаются с очень серьезным выражением лица. (С)
|
|
|
Геннадий Хазан
Авиаторы
Tailwheel
|
 |
« Ответ #2 : 19.01.2010, 02:23:36 » |
|
Шановний Сергій Дмитрович! Щиро дякуємо за то шо нарешті дочекались , що нас пілотів запрошують відвідати Ваше летовище. Були би щиро вдячні Вам щоб для нашої авіації загального призначення був розробленний свій цінник на послуги Вашого аєропорта! Тоді ми будема у Вас частими гостями , а не раз на рік з причин що вже Вам називав мій колега
|
|
|
|
« Крайнее редактирование: 19.01.2010, 02:37:44 от Геннадий Хазан »
|
|
попутчик - это не тот, кто вдруг решил полетать - это человек, который придумал, куда можно полететь. И обеспечил для этого минимум. Хотя бы стакан чаю на даче. (c) Jan
"Для победы зла нужно лишь, чтобы добро бездействовало!" - Эдмунд Берк
|
|
|
Піндюрін С.Д.

|
 |
« Ответ #3 : 19.01.2010, 03:30:26 » |
|
Для Танго та Хазана- дякую за поради. Стосовно спеціального цінника- я його озвучив. Це дорого? Чи ви не вірите, що це всі гроші, які Вам прийдеться заплатити? До 30.03.2010 ніяких додаткових платежів, крім тих, що я назвав у першому повідомленні, від пілотів авіації загального призначення брати не будемо. Далі- залежить від вашої активності. Якщо дорого- пробачте що потурбували, більше не будемо... Швартовочні петлі-- для ваших літаків ними вкритий весь перон. Це місця, де перонні плити зварені між собою. Зараз у нас пришвартований за ці скоби-зварки легкий літак капроновим шнуром за підкоси вверху та вісь передньої стойки. Вичистити лід та землю та продіти під ці скоби шнур у пілота зайняло 10 хвилин. Інструмент- звичайна викрутка (отвертка). Зробимо це за вас за додаткову плату. За паливо- знаємо... Але маємо право заправляти і заправляємо лише сертифікований ТС-1. Але за 50 метрів за кпп-1 заправка авіас, за 1,3км-окко. В приватному порядку допоможемо. Здається всі відповіді... якщо у Вас Зодіак, томи Вас пам"ятаємо.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Геннадий Хазан
Авиаторы
Tailwheel
|
 |
« Ответ #4 : 19.01.2010, 03:33:14 » |
|
Пане Сергіе ! Ті сумми що Ви тільки що озвучили є дуже пристойними. Є побажання щоб вони такими залишились і в майбутньому! Готовий як тільки стабілізується погода просто прилетіти до Вас познайомитись и попити каву 
|
|
|
|
|
|
попутчик - это не тот, кто вдруг решил полетать - это человек, который придумал, куда можно полететь. И обеспечил для этого минимум. Хотя бы стакан чаю на даче. (c) Jan
|
|
|
Піндюрін С.Д.

|
 |
« Ответ #5 : 19.01.2010, 03:35:22 » |
|
Ок!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tango
|
 |
« Ответ #6 : 19.01.2010, 12:51:02 » |
|
якщо у Вас Зодіак, томи Вас пам"ятаємо.
Так, це був я. Як потеплішає та нарешті розтане цей кляти сніг обов'язково прилечу на каву. Зараз, нажаль мій літак по крила занесений снігом, та й полоса вкрита снігом-льодом-заносами так, що не злетіти. А за запрошення - дякуєм!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Сергей Шевчук
Авиаторы
|
 |
« Ответ #7 : 19.01.2010, 13:03:35 » |
|
Если на кофе, то и я прилечу:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Геннадий Хазан
Авиаторы
Tailwheel
|
 |
« Ответ #8 : 19.01.2010, 13:16:13 » |
|
Quoondo ну что вы за типок ?  То что сейчас написано в приглашении на посещение Ровенского аэропорта это просто огромный прогресс! Руководство хочет , и начало делать всё для того чтобы мы начали к ним прилетать в аэропорты. Самым первым и прогрессивным в этом деле был аэропорт Львов.Помню очень свои первые полёты туда в 2000 году ... А почему он был первым и прогрессивным ? Потому что его генеральный директор летал во Львовском аэроклубе и никто как он знал что нужно сделать чтобы к нам начали относиться не как к АЭРБАСАМ на крайний случай как АН-24. На сегодняшний день наши пилоты уже начали БАЗИРОВАТЬСЯ в международных аэропортах . Вы понимаете о чём я говорю ? Да , подписаны договора на базирование. К нам прекрасно относятся дирекция аэропортов таких как Львовский , Тернопольский , Винницкий , Черновицкий , а теперь заметьте и Ровенский. Это просто ощутимый прогресс! В некоторых аэропортах что я перечислил стоимость месячной стоянки в АНГАРАХ , стоит ПРИНЦИПИАЛЬНО ниже,чем в некоторых модных Киевских аэроклубах под открытым небом. А при принятии службами некоторых процедур на вылет которые относятся именно к АОН ( а постаринке иногда нас путают с рейсовыми АН-24) то для многих владельцев ВС решаться будет вопрос на вылет без каких либо заморочек , а значет и подтолкнёт их на принятие решения на базировани в аэропортах.
|
|
|
|
« Крайнее редактирование: 19.01.2010, 13:24:15 от Геннадий Хазан »
|
|
|
|
|
|
Tango
|
 |
« Ответ #9 : 19.01.2010, 13:20:39 » |
|
Если на кофе, то и я прилечу:)
Давай Серега, меня с этим местом многое связывает. Я из-за этого аэропорта попал на учет в детскую комнату милиции в 4-м классе, когда мы с моим товарищем пробрались в охраняемую зону чтоб ближе самолеты рассмотреть и, ессно были пойманы охраной. А в карманах еще и спички были... Сам понимаешь что шили деткам. Так что будем лететь в Ровно - спички не брать, а то мало ли что... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zloy
Авиаторы
|
 |
« Ответ #10 : 19.01.2010, 16:23:35 » |
|
Андрей,так ты авиафанатик с детства.  Мы тоже с пацанами на Жуляны за крепежом лазили. За нами гонялись но не поймали.  Приятное преглашение от Ровенского аэропорта. Нам бы еще от Южных аэропортов приглашения иметь. Лед тронулся,господа!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Геннадий Хазан
Авиаторы
Tailwheel
|
 |
« Ответ #11 : 19.01.2010, 18:41:58 » |
|
Лед тронулся,господа! Ага Юра , "тронулся". Трогаем , вот он и начинает трогаться .... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zloy
Авиаторы
|
 |
« Ответ #12 : 19.01.2010, 22:30:46 » |
|
Ну, под лежачий камень вода не течет. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Геннадий Хазан
Авиаторы
Tailwheel
|
 |
« Ответ #13 : 20.01.2010, 18:51:24 » |
|
Юра , как по мне , аэропорты начинают быть конкурентами аэроклубов. и это очень хорошо. Пусть это продлиться лет 5 - 6 , но зато будет для многих пилотом альтернативой и облегчением
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Viktor Yak.
Гость
|
 |
« Ответ #14 : 22.01.2010, 00:38:29 » |
|
Привіт з Жулян від фаната Рівненського аеропорту, Сєрий-ти кращий, молодець.Мужики,пІдтримайте Ініціативу.ТАНГО-тебе теж пам'ятаю,я з Ігорем Петруком тебе зустрічав тоді.Всім хто мене впізнав і памятає величезний привіт,тримайтеся,дуже сумую за Вами.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|