Украинская Ассоциация Экспериментальной Авиации.

<< < (32/153) > >>

Олбанец:
Цитата: Читач от 28.03.2009, 18:07:22 pm

Вот як бувае, собак бреше -  вітер дуе. Хтось розум показуе, хтось просто тявкае як Олбанець. Давай і на мене кинься брехун.Ні едіного літера правди в твоймому тявкані. Коли ж ти набрешешся злидень. Набридло вирвоту твою читати. Модератор це твоя справа, але цей олбанец бреше без всякого глузду, мов моська на слона. Кто це читае, будь ласка зрозуміте мене, від нього, олбанця, ні жодного розумного слова, а тільки бруд.

;D ;D ; D читач-ратник-ветеран-ксд, пиши ещё ;D ;D ;D
Димьян,это не тебя ли я встречал в Аэропракте на прошедшей неделе?

Dimjan:
Вполне... только, там я... с бородой ;)

Олбанец:
Во вторник по обеде?

Чітач:
Цитата: Олбанец от 29.03.2009, 08:58:14 am

Цитата: Читач от 28.03.2009, 18:07:22 pm

Вот як бувае, собак бреше -  вітер дуе. Хтось розум показуе, хтось просто тявкае як Олбанець. Давай і на мене кинься брехун.Ні едіного літера правди в твоймому тявкані. Коли ж ти набрешешся злидень. Набридло вирвоту твою читати. Модератор це твоя справа, але цей олбанец бреше без всякого глузду, мов моська на слона. Кто це читае, будь ласка зрозуміте мене, від нього, олбанця, ні жодного розумного слова, а тільки бруд.

;D ;D ; D читач-ратник-ветеран-ксд, пиши ещё ;D ;D ;D
Димьян,это не тебя ли я встречал в Аэропракте на прошедшей неделе?

А що ты там дрисня робишь в Аеропракте, як тебе туди впускають таке воняло. Тебе за километер нізя пускати до добрих людин. Дімьян не спілкуйся с цей...заразно.

Dimjan:
Та, за мене не хвилюйтесь, я розберуся... какнить сам.

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница