Украинская Ассоциация Экспериментальной Авиации.
RSM:
Цитата: moroshan от 28.03.2009, 07:14:18 am
Настирливо рекомендую зв"язатися з Першим Героєм України, членом Верховної Ради, одним з виконавчих директорів АНТК Галуненком. Він також намагається через ВР провести закон про повідомчу, а не дозвільну систему польотів у нашій Богоспасаємій Україні. Він прекрасно знає про її переваги, багато разів літав у США на приватних літачках і є щирим Вашим союзником.
А що йому заважало це зробити коли був депутатом? Міг би проект внести, але окрім підвищення штрафів за "Експлуатацію незареєстрованої авіаційної техніки" ніяких пропозицій не вніс: http://gska2.rada.gov.ua/pls/pt/reports.dep2?PERSON=8906&SKL=6
А намагатися можна скільки завгодно. Звідки Вам звісно про його намагання? Дуже мені цікаво.
Dimjan:
Я все ще шукаю...
Як знайду вихід... та ще-й вийду... вам неодмінно повідомлю
А тут, ми зараз подивимося...
Dimjan:
Ну... почитал... и шо?
А я, не бо єтом переживаю...?
...хренасе, америка...вот, с этим дебилизмом и следует решительно не соглашаться...
...но есть и непонятные для меня моменты...канешна
Бум дальше долбать...
moroshan:
А що йому заважало це зробити коли був депутатом? Міг би проект внести, але окрім підвищення штрафів за "Експлуатацію незареєстрованої авіаційної техніки" ніяких пропозицій не вніс: http://gska2.rada.gov.ua/pls/pt/reports.dep2?PERSON=8906&SKL=6
А намагатися можна скільки завгодно. Звідки Вам звісно про його намагання? Дуже мені цікаво.
[/quote]
По перше "Не нам на прю з тобою стати, не нам діла твої судить".(Т.Г. Шевченко). Запитайте його особисто, як зможете. Перед тим, як критикувать кого небудь, постарайтеся самі досягти того рівня, щоб Вам "Мрію" довірили, а потім "оціняйте", що він зробив і що ні. А звідки мені відомо - ото зара я все кину і стану перед Вами в шеренгу по три і почну звітуваться! "Може дулю даси, або дві, аж під самую пику..." От і покритикуйте його віч на віч за його роботу... Як Вам от дуже цікаво стауво...
Dimjan:
Так, значит повышение штрафов, увеличение разного рода ограничений и запреты - всем по душе...?
Навигация