11-й АВИАЦИОННЫЙ СЛЕТ ИМЕНИ С.П. КОРОЛЕВА В ЖИТОМИРЕ 2017

<< < (8/10) > >>

Геннадий Хазан:
А шо йому там дивитись? На копію його витвора , який багато років видавався за розробку
 " молодого и перспективного конструктора, которого потом пригласили в КБ " Антонова"" (с)   ))))))

Подивітся на перший малюнок цих креслень. Там стоїть копірайт (с)  1978 року )))))
Креслення цього літака були завжди у вільному доступі.

Це дуже подібно , як кацапи нам кажуть шо вони видумали колесо, зробили саме вони автомат АК, а не німці, та іншу подібну чухню.

Вам подобаеться ц це вірити? Як що це так, То то Ваше право!

Але я всеж таки дам посилання для розумних людей на правдиву інформацію, та першоджерела.))))

AVIATIK:
Так он выглядит повседневно, а на слетах,выставках,реконструкциях,съемках фильмов и других мероприятиях свастика разрешена.
Прочитайте закон.

br5s:
Цитата: Геннадий Хазан от 25.07.2017, 14:17:17 pm

А шо йому там дивитись? На копію його витвора , який багато років видавався за розробку
 " молодого и перспективного конструктора, которого потом пригласили в КБ " Антонова"" (с)   ))))))

Подивітся на перший малюнок цих креслень. Там стоїть копірайт (с)  1978 року )))))

Це дуже подібно , як кацапи нам кажуть шо вони видумали колесо, зробили саме вони автомат АК, а не німці, та іншу подібну чухню.

Але я всеж таки дам посилання для розумних людей на правдиву інформацію, та першоджерела.))))

Геннадій ви хочете сказати що у 80 ті роки радянського союзу вільний доступ до креслень цього літака був в бібліотеках, аєроклубах, де був вільний доступ ???
Якщо навіть так дайте креслення найперспективнишому випуснику наприклад ХАІ  то скільки часу він буде відтворювать такий літак ? Так Яковлєв і підтверджував що літак "повторений" як цікава конструкція так і можливість дипломного проєкту.

Кацо:
Цитата: br5s от 25.07.2017, 16:42:50 pm

Цитата: Геннадий Хазан от 25.07.2017, 14:17:17 pm

Геннадій ви хочете сказати що у 80 ті роки радянського союзу вільний доступ до креслень цього літака був в бібліотеках, аєроклубах, де був вільний доступ ???
Якщо навіть так дайте креслення найперспективнишому випуснику наприклад ХАІ  то скільки часу він буде відтворювать такий літак ? Так Яковлєв і підтверджував що літак "повторений" як цікава конструкція так і можливість дипломного проєкту.

чертежи - это понятие растяжимое.

ну вот скажем есть чертеж общего вида в свободном доступе -  а что он конструктору даст? узлы-то все равно сам разрабатывать будешь, материалы опять же другие хоть немного - а значит нужен свой расчет прочности и т.п.

Геннадий Хазан:
Кацо , в чертежах первую страницу я предоставил, есть описание всей конструкции с чертежами.
Но если кто то хочет их пересчитывать, а более того называть собственной конструкцией... это не ко мне))))))
Это к " талантливому молодому конструктору"(с) ?! )))))))) присвоивший чужой конструции индекс А-8)))

И да, опять же , если Ваша душа желает поклонятся соломенным идолам, то это тоже Ваше право, только по устоявшейся традиции я коллегам которым дорога истина а не мишура, таки открою глаза))))

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница