11-й АВИАЦИОННЫЙ СЛЕТ ИМЕНИ С.П. КОРОЛЕВА В ЖИТОМИРЕ 2017

<< < (7/10) > >>

Toris:
А я жалкую, що не потрапив на зліт. :( Там був А-8 Квікі з автором, Робінсон і багато іншої смакоти.

Цитата: mechanic от 23.07.2017, 18:43:13 pm

Цитата: Zakota от 23.07.2017, 18:35:19 pm

Каждому своё.
!!!jedem das Seine!!!
Саме ЦЕ було написано на брамі БУХЕНВАЛЬДА !!!
А також suum cuique. https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BE%D0%B6%D0%BD%D0%BE%D0%BC%D1%83_%D1%81%D0%B2%D0%BE%D1%94

Andriy правильно все розклав. В решті решт автомат Шмайсера, відомий як "автомат Калашнікова" нікого не бентежить, як творіння нацистів (!) на службі комуняк (!). Стоїть на озброєнні ВСУ і т.п.
Так само результати негуманних медичних дослідів нацистів використовувались в дослідженнях світової медицини. Про співпрацю ядерних фізиків нацистів з американцями та совками навіть не буду розповідати.

Одним словом, в музейних експонатах на свіжому повітрі не бачу нічого страшного.

Цитата: mechanic от 24.07.2017, 08:44:39 am

А вот "артефакты" вокруг юнкерса на АВИАЦИОННОМ слете уже совсем НЕ приемлемы.
А куди ж їх ще поставити? Якраз в групі вони виглядають органічно.

Цитата: mechanic от 24.07.2017, 08:44:39 am

Это СИМВОЛЫ которые действуют на уровне подсознания. Это может лежать в музее истории WWII среди прочего хлама - и это само собой перестанет быть СИМВОЛАМИ. Современный РАШИЗМ - это производная от нацизма и, если копнуть чуть глубже - там тоже свастика, и MP40=Ак47(74) ну и т.д.
Ведь какие "козыри" этот юнкерс и вокруг него дает крем-блядской пропаганде!
З іншого боку сильно прогинатись під Кремль ("не давать повода") теж не варто. Бачили, як вони показали львівський ресторан "Криївка"? Нацистський осередок, не менше, якщо вірити рашкованам. Їм усе не так, у тому числі українська мова і українці-антирашисти. Тому великий болт на них.

Геннадий Хазан:
Toris

А я жалкую, що не потрапив на зліт. Грустный Там був А-8 Квікі з автором

О ва!)) А хіба на цьому зльоті був присутний сам Берт Рутан?)))

Toris:
Цитата: Геннадий Хазан от 25.07.2017, 09:19:51 am

О ва!)) А хіба на цьому зльоті був присутний сам Берт Рутан?)))
Рутан, не Рутан, а літачок прилетів і була можливість задати автору питання по конструкції та експлуатації. Думаю, в радянськомовному сегменті ніхто не володіє краще, ніж Яковлєв, інформацією про таку конфігурацію крил. Чи, може, ще хтось з резидентів України повторив Quickie?

...Ці крихітні літаки щось таке зі мною роблять! :o

Геннадий Хазан:

Чи, може, ще хтось з резидентів України повторив Quickie?

От тут Ви написали правду. ПОВТОРИВ))))
Я про то, що хто дійсно е конструктором цього цікавого  літака "Quickie" )

Toris:
Елберт Рутан не відвідує наші авіазльоти. Пічалька... :'(

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница