Требуется помощь. Ищу кто может научить летать на самолете.

<< < (44/49) > >>

serg.:
Цитата: Toris от 04.11.2016, 12:46:59 pm

Цитата: Solovei от 04.11.2016, 00:30:37 am

Я недавно пробував самостійно на літаку робити пробіжки по полю на якому була скошена гречка. Розміри ділянки 500м на 400м. Знайомий у якого є власний літак сказав, що спочатку треба навчитися керувати літаком ногами по полосі, потім піднімати передне колесо і так навчитися тримати. Далі можна робити підльоти.
При спробі піднімання переднього колеса літак у мене взлетів і я за мить побачив, що я високо над землею.
Сідати я не вмію і просто не був  готовий до такого повороту подій. Оскільки був в повітрі то вирішив послухати машину. Я добавив газу і набрав висоту 200 м., зменшив обороти двигуна до 5000 об. Слідкував за швидкістю та горизонтом. В певні моменти якесь неймовірне враження тоді охопило "я лечу", "я в повітрі" я сам керую цією машиною і тільки думка, що треба сісти трохи очорняла цей стан. Для горизонтального польоту мені потрібно було давити ручку від себе (стабілізатор був виставлений з кутом для меншої швидкості). Пробував синхронізувати роботу рук і ніг при поворотах. Слухав поведінку літака, його реакцію на мої дії, зусилля та скільки і куда необхідно повертати моїм рукам і ногам. Далі в мене склалося враження,  що крила які я бачу то вони мої. Зробив декілька кругів і заходів над місцем приземленням.  Пару раз я побачив, що висота заходу зависока і я перелітаю, а в кінці лісосмуга. Підбирав також швидкість при заході на посадку. В результаті при оптимальному свому положенні для посадки за моїм міркуванням я підлетів до землі, збавив газ і ще трохи потримав літак над землею щоб він тримався в повітрі майже біля землі трохи піднімаючи ніс. Я сів на поле. Кругом нікого - я сам один.
Дуже дякую Вам за опис Вашого першого досвіду! Ніби сам був там. +1 в карму!
Цитата: Solovei от 04.11.2016, 00:30:37 am

Вийшов з кабіни, закрив дверку, повернувся і в голові питання "а що це було?".
Небо прийняло Вас і Ви гідно прийняли запрошення. :)

Дуже дякую всім, хто долучився до опису подібних досвідів! (+1 усім.) Партизани завжди були, є і будуть, тому такі обговорення може врятувати комусь життя, а когось навіть спонукає відмовитись від партизанщини.

Як відмовититись?! Я на авто інколи на червоний світлофор їду, коли лампочка в ньому погано світить

КВР:
Такие рассказы значительно увеличивают шанс, что кто то решит повторить. Токо небо его примет по другому, навсегда.
Самолет значит нашел, а с кем полетать - нет. Это п....ц, господа!

pashtet:
Макс, я таких историй знаю как минимум 2. Обе с успешным завершением. Со мной так не получилось. После первой "морковки" зачесал репу и пошел учиться.

Solovei:
Цитата: КВР от 04.11.2016, 14:58:53 pm

Такие рассказы значительно увеличивают шанс, что кто то решит повторить. Токо небо его примет по другому, навсегда.
Самолет значит нашел, а с кем полетать - нет. Это п....ц, господа!

Я на покатушках попросив пілота, який взяв мене з собою, щоб він мені дозволив покерувати літаком. Коли ми взлетіли і набрали висоту то пілот дав мені можливість керувати літаком. Я спочатку тримав лінію горизонта (вліво вправо), але пілот мене підправив і сказав, що необхідно ще контролювати положення літака по тангажу (ручка від себе до себе). Я так керував десь може з 5 хв. Відчув що керую літаком і тримаю його в горизонті. Написав це не з метою щоб хтось це повторював, а тому щоб знали, що таке може трапитись.

Solovei:
Прошу може хтось розкаже як в Україні легально отримати права пілота і скільки це б коштувало.

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница