22-24 апреля 2016 года Пилотов приглашает Каменец - Подольский!

<< < (25/39) > >>

TAILDRAGGER:
Цитата: UA-320 от 02.05.2016, 14:30:44 pm

он мягко говоря перегибает палку и критикует не организацию авиапраздника и всю Родину вместе.

Я думаю вы, скажем слегка не можете прочувствовать ощущения Майка после виденного и прожитого в стране, где все "по максимуму" и искренней попытки приноровить себя к тому "что имеем". Все в его посте совершенно нормально как по отношению реальной составляющей авиапраздника, так и родины (я вас умоляю не пишите на мордорский манер слово "родина" с заглавной буквы- это там ее пропаганда превратила в имя существительное, хотя во всем мире это имя нарицательное-
1."каждый человек рождается свободным"
2."каждый человек имеет право выбора места жительства на Земле"
(Женевская Декларация Прав Человека. 1948 г)

Toris:
Я вже дев"ять місяців тусуюсь тут, на форумі, тому вилазка на аеродром міста Кам"янець-Подільський стала логічним продовженням нашого віртуального спілкування на сторінках форуму. Щоби час, проведений на фестивалі малої авіації, був використаний ефективно, поставив собі такі завдання:
1) познайомитись з форумлянами;
2) обдивитись та, по можливості, обмацати усі літалки;
3) політати в небі на одній з літалок.

Цей досвід малої авіації буде першим у моєму житті, тому включаю режим допитливого "чайника" і вирушаю до аеродрому. :)

...23 квітня 2016 року, 10:40, м.Кам"янець-Подільський. Розпитавши місцевих жителів, "де тут літають", попадаю в головне приміщення аеродрому. Праворуч від входу організатори розмістили кілька стендів, де відображена історія аеродрому з фотографіями та схемами. Ось один з них:

Toris:
А ось стенд приміщення ангару:

Toris:
В самому ангарі встановили стенд на сонячній стороні. Люди із задоволенням фотографуються біля стенду. Втім, вони всюди фотографувались із задоволенням. :)
За стендом - столики для відвідувачів. Там зручно перекусувати і спостерігати за полем.

Toris:
Люди фотографуються, а в головному приміщенні аеродрому ліворуч від входу, в глибині зали йде нарада авіаторів. Поки вони радяться, йду на аеродром, візуально знайшов літак Генадія Хазана, роблю допис сюди: http://www.ukraviaforum.com/index.php/topic,13473.msg147280.html#msg147280
і йду на поле.

Зліва від основного поля стоїть багато автомобілів учасників фестивалю, два паральоти і один ультралайт, до якого я повернусь після огляду літаків на "нічній" стоянці.

Літак 1: Cessna 182

Це найлетучіший літак, землі геть не тримався. :)

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница