Спеціальна тема для срача, щоби не смітити у фахових темах
КВР:
Цитата: Toris от 02.11.2015, 19:44:08 pm
Надіюсь, що на новому двигуні форума це також буде реалізовано.
Погоджуюсь, якась дивна система карми. я можу вас наприклад попрохати накрутити мені карму в плюс а комусь в мінус. а за шо ніхто ніколи і не здогадається.
Toris:
Цитата: КВР от 04.11.2015, 20:43:00 pm
думав що кримнаш вже закінчився на реаа але був дуже неприємно здивований, ще залишилося відсотків 20 рептозаврів без кори головного мозку.
Ну, що ж з ними зробиш? Пацієнти великої психіатричної лікарні, де головний лікар - масовик-витівник і любитель похардболити по територіях "братніх народів". Колись і з ними буде, як з гітлерівцями, і гомосєки будуть у них марширувати на місці мавзолею членіна - а вони будуть переживати комплекс вини... Мусимо ізолюватись від них і потроху знищувати експортерів психушки разом з носіями.
Цитата: КВР от 04.11.2015, 20:45:20 pm
я можу вас наприклад попрохати накрутити мені карму в плюс а комусь в мінус. а за шо ніхто ніколи і не здогадається.
О! До речі, Ви допомагали мені сотовий наповнювач шукати в моїй темі. +1 в карму. :)
Геннадий Хазан:
КВР. РЕАА умер для граждан Украины. Это мое сугубо личное мнение! ИМХО!
Там осталась только пара людей мне известных, один из которых получает техническую информацию, а второй продает туда свои ультралайты.
Наверно это была моя ошибка, что я ринулся развивать тот ресурс в свое время, мало обращая внимание на наш национальный. Но ничего, по немногу мы и УКРАВИАФОРУМ поднимем на должный технический уроветь .
ПыСы. Что самое интересное, это то что многие известные мне личности из РЕАА пасутся систематически на нашем форуме) Что взять с адептов дяди путина воспитавшегося в Питерских подворотнях?))))))))
Toris:
Цитата: Геннадий Хазан от 04.11.2015, 21:05:25 pm
Наверно это была моя ошибка, что я ринулся развивать тот ресурс в свое время, мало обращая внимание на наш национальный. Но ничего, по немногу мы и УКРАВИАФОРУМ поднимем на должный технический уроветь.
Сьогодні після роботи розмірковував над нашим форумом. Треба тут робити все, як в супермаркеті, де є все: погруповано, посортовано, розкладено зручно для пацієнтів, довірені продавани відмічені спеціальними відзнаками, окремі сторінки-візитки цих продавців - одним словом все, щоби жоден відвідувач не залишився без прибутку після відвідування.
Toris:
Цитата: Toris от 02.11.2015, 19:28:48 pm
1. Просто цікаво, хто мені поставив -1 в карму і за який пост?
2. Також цікаво, хто Хазану поставив -1 в карму і за який пост?
З Хазаном зрозуміло, хтось замінусив від вредності.
А зі мною щось незрозуміле, один пост - один мінус? Ну й нехай, якщо комусь від цього легше... :)
Все одно був, є і буду, доки модератори не проти.
Навигация