Спеціальна тема для срача, щоби не смітити у фахових темах
nik84:
Иногда люди не хотят слышать правду, потому что они не хотят, чтобы их иллюзии были разрушены.
Фридрих Ницше
Тем более, что правда у каждого своя ;D
Toris:
1. Просто цікаво, хто мені поставив -1 в карму і за який пост?
2. Також цікаво, хто Хазану поставив -1 в карму і за який пост?
Геннадий Хазан:
Думаешь у меня нет ненавистников?)))))) Я ведь этим ...эээ.... людишкам много чего не даю делать как бы они хотели во вред нашей авиации)))
Toris:
Геннадій, воно й зрозуміло, що там, де здійснюється перерозподіл фінансових потоків, там завжди будуть пастись паразити і різні гниди. Однак тут потоки не проходять і голосувати можна лише кармою і лише за пости. І мені цікаво, чи дасть хто обгрунтовану відповідь за свій вчинок, чи буде тихенько попердувати у свіже повітря, як справжня совєцька гнида?
На моєму попередньому улюбленому GunForum"і завжди можна переглянути історію карми, почитати пояснювальне речення до карми і побачити, у якому повідомленні відбулась зміна карми. Тобто, там голосування завжди відкрите, відбувається "розбір польотів" і всім одразу зрозуміло, хто чим дихає. Надіюсь, що на новому двигуні форума це також буде реалізовано.
КВР:
Тема для срачу. от і скористаюся нагодою.
думав що кримнаш вже закінчився на реаа але був дуже неприємно здивований, ще залишилося відсотків 20 рептозаврів без кори головного мозку.
підорюги. пробачте.
просто хотілося кудись виговоритися.
Навигация