Toris. Дякую за пораду..Я задав прости питання и не отримав ничого конкретного..я не хочу просто того щоб в нас почалось то саме що в тий же Сирии..е вси предпосилки того що простий народ з такою стабильнтстю може взирватись и то вже буде погано..
1. Якщо конкретно, то комуняцькі злодійські недобитки спекулюють на поняттях добра і зла. Їхня мета - будь що втримати рабів. Заради цього йдуть на все. Ось подивіться, традиційно схід та південь України були "зоною" регіоналів, правильно? Так ось, 20 з гаком років регіонали грабували місцеве населення, а як прийшов момент, то "виновата Украина" - і чкурнули до РФії чи до Києва, кому де краще. І піпл хаває: боїться Україну (в якій до цього нічого страшного з ними не відбулося, окрім звичних грабунків), хоче в РФію та до путлера, якого ніколи не знав на власній шкурі.
...В мене товариш є, з Луганська. Понад рік тому вивозив сім"ю і себе до Західної України під супровід автоматних черг на своїй вулиці. А потім перечікував мінометний обстріл на з/д вокзалі. То так руський мир приходив. Ватників окупанти єбашили з мінометів - а вони, блядь, цілодобово дивляться в зомбоящику (коли є світло) 25 парашних каналів і дружно бояться "бандерівців"! А насправді відбувається звичайна окупація путлерстаном, яка до Майдану не має ніякого відношення.
2. Щоби не почалась "новосирія" у Вашій локації - женіть геть усіх гандонів, котрі щось там муркочуть про "дружбу народів", "братський народ", "торговиє связі", та інший "курс долара тогда і сєйчас" - і вибирайте прозахідних бариг, того ж самого Пороха і гоп-компанію. Чому так? А вони не хочуть ділитись з пуйлом, а отже у нас є шанс. Їм треба десь торгувати, тому вони таки полізуть до Європи і таки потроху воно вирівняється і тут.
Чесно кажучи, я цим Порошенкам з Яценюками недовіряю, на мою думку, вони такі ж самі рейдери, як і "папєрєднікі", але кращих поки що не знаємо. Часом аж трусить від них, однак цей еволюційний процес належить пережити, плекаючи в собі розсудливість та відповідальність за власні дії. Насправді ми нікому не потрібні, окрім нас самих. Тому мусимо потроху відстоювати справедливість та шукати божої мудрості у звичайних справах. І не боятись стояти до смерті за правду. Якщо дуже страшно - купіть маленький пістолет і ходіть з ним, як з оберегом від усякого зла і несправедливості. Купіть гумовий бублик, качайте кисті і раз на тиждень відстрілюйте магазин-другий патронів по мішені. За місяць заспокоїтесь і на життя дивитиметесь оптимістичніше.
Ще раз: де путлер - там війна. Не хочете війни - женіть геть секту путлера.
А якщо будете сірою масою - Вашу долю вирішать замість Вас і не на Вашу користь.
3. Зі мною можете розмовляти російською, я з дитинства двомовний, як усі жертви радянської окупації. Просто вирішив взнати, звідки Ви (я ж троль
). Мене розумієте - значить, з України. До речі, а з якого Ви регіону, якщо не секрет?