Обстановка в Украине.

<< < (431/790) > >>

подвашник:
У наc на выдающихся  личностей, в т.ч. покыдькив ,  выдающийся культ.
А на  ихнюю ликвидацию тоже  культ, но не выдающийся.

подвашник:
Цитата: Toris от 25.11.2015, 16:41:33 pm

Цитата: serge от 25.11.2015, 16:30:46 pm

Пора отдельную тему для многосливий одного персонажа организовать. Желательно, чтобы сам... Кому надо будет - зайдет почитает длинные, подробные посты ниачёмъ. А то теперь в каждой теме многословия Ториса, наслаждайтесь )))
Розширюйте свою оперативну пам'ять, тоді, дочитуючи мої пости до кінця, пам'ятатимете початок - і відкриється, "ачёмъ". :)

Не ловите вічного, шановний! Літаки - лише спосіб осягнення дзену, надбудова і аж ніяк не самоціль. Як сказав добродій Суханов А.Н., без розуміння суті того, що відбувається, будь-яке рукожопство взагалі "ниачёмъ".

Я от не полінувався і виклав міркування з безпеки для тих, кому воно треба і хто думає про це. Думаю, що я тут не один такий.

Для toris... Может я ,  шото не  заметил, или что то произошло, что вы toris заговорили о безопасности сетей.

Toris:
Цитата: подвашник от 25.11.2015, 18:58:10 pm

Для toris... Может я ,  шото не  заметил, или что то произошло, что вы toris заговорили о безопасности сетей.
Поки не проізошло... І слава Богу! Здорова паранойя зайвою не буває. :)

Variant:
Toris, дякую  за  слушні  висловлювання. Але  чому  Ви  гадаєте, що  всі  у  разі  агресії  залишаться  на  місцях ?  Може  вже  час  готувати  схрони ? :)

preacher:
Цитата: Toris от 25.11.2015, 18:32:26 pm

Діти регулярно трусили яблуні в садку священника. Що він вже не придумував, щоби захиститись від "десанту" - нічого не допомагає. У відчаї пише велику табличку "Не крадіть! Бог все бачить!" - і ставить її посеред саду.
Вранці виходить в садок - яблуні обтрушені. А на табличці, після "Бог все бачить!", дописано: "Але нас не видасть :)".

Такий анекдот можливо розповісти тільки зовсім невіруючий людині.
Справжній священник написав би що "Яблоки дарую - беріть не соромтесь."
Хочби для того, щоб нікого не звинувачувати в крадіжці.

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница