Обстановка в Украине.

<< < (430/790) > >>

Toris:
Цитата: Геннадий Хазан от 25.11.2015, 13:23:01 pm

Ваш провайдер не любить українську авіацію, шо Ви змушені приховувати свої рухи на УКРАВІАФОРУМІ?)))) ;D
Та нє, я не лише сюди заходжу. Є й інші форуми, зміст яких часом підпадає під КК нашого грьобаного совкового законодавства. :( Нічим таким не займаюсь, однак не хочу бути легкою здобиччю всяким прислужителям зірочок на погонах. Оперативно все одно не розшифрують, а неоперативно я нікому не цікавий.

До речі, Геннадій, я вдома якогось плагіна на браузер поставив, і тепер ввечері мене може показувати, як нерезидента (вчора 2ip.ru показав мені, що я з Нідерландів :) ). Прошу не банити, постараюсь сьогодні розібратись, як воно вимикається (він там не один такий, плагін).

UPD 18:45 : Всьо, вимкнув. Тепер я правильно пінгуюсь, як справжній телепень. :)

Цитата: preacher от 25.11.2015, 13:31:47 pm

В цю систему лізуть усі "не дуже порядні люди" які використовують нет в брудних цілях, тому Тор це справжній магніт для спецслужб усього світу. А для хакерів це скоріш відкрита книга, з конфедеційною особистою інформацією. Тому що телепні думають що вони там в беспеці і викладають все підряд. Таке..........
Телепнів навіть на закритих форумах ставлять на місце.

А "не дуже порядні люди" існують не лише в Торі, а й в правопохеренних "органах". Знаю, про що говорю, на власній шкурі знаю. Скуштував Системи і всередині, і як "клієнт". Тому скажемо "блядству - хуй" і шифруємось, де треба і не зовсім.

P.S. Міцності совкової системи вистачить ще років на 15-20, система ефективно регенерує сама себе. Так що шифруйтесь, патріоти мої любі, і чистіть кулемет... Не покладайтесь на милість Системи, подбайте про себе заздалегідь. Шифрування нічого не коштує ні для гаманця, ні для здоров'я, а може зекономити багато часу життя при правильній організації та дробленні Ваших інформаційних потоків.

Ось сьогодні, наприклад, все чотко у сфері авіації, але завтра хуйло остаточно йобнеться (гіпотетично), загарбає Україну, а вже післязавтра усі активісти будуть методично, по календарному графіку щемитись і пресуватись кровавою гебнею. Усі логи річної давності миттєво будуть в ФСБ і провайдери прибіжать з СОРМом (чи як воно у нас називається) аж швидко. Наш форум провайдиться в Україні, наскільки я зрозумів - отже етап ідентифікації вільнолюбивих форумчан вже виконаний.

"Не-телепні" можуть тішити себе думкою, що їх така фігня не може доторкнутись в принципі, однак TAILDRAGGER вже процитував класика, що в'язні думають, що їх "взяли" помилково, а всіх інших правильно - і тому люто ненавидять один одного. Людина, котра готується ЗАХИЩАТИ себе в принципі, готується до цього заздалегіть. Необхідно готуватись завжди до того, що зараз візьмуть за сраку - дурних, злих і завидючих завжди більше, ніж добрих, розумних та поміркованих.

Принцип простий: є МОЯ територія і я ГОТОВИЙ захищати її усіма засобами та можливостями, законними чи протизаконними. Без виключень.

В мене все.

serge:
Пора отдельную тему для многосливий одного персонажа организовать. Желательно, чтобы сам... Кому надо будет - зайдет почитает длинные, подробные посты ниачёмъ. А то теперь в каждой теме многословия Ториса, наслаждайтесь )))

Toris:
Цитата: serge от 25.11.2015, 16:30:46 pm

Пора отдельную тему для многосливий одного персонажа организовать. Желательно, чтобы сам... Кому надо будет - зайдет почитает длинные, подробные посты ниачёмъ. А то теперь в каждой теме многословия Ториса, наслаждайтесь )))
Розширюйте свою оперативну пам'ять, тоді, дочитуючи мої пости до кінця, пам'ятатимете початок - і відкриється, "ачёмъ". :)

Не ловите вічного, шановний! Літаки - лише спосіб осягнення дзену, надбудова і аж ніяк не самоціль. Як сказав добродій Суханов А.Н., без розуміння суті того, що відбувається, будь-яке рукожопство взагалі "ниачёмъ".

Я от не полінувався і виклав міркування з безпеки для тих, кому воно треба і хто думає про це. Думаю, що я тут не один такий.

подвашник:
   Господь Бог, Всемогущий,  Все  Видит и Знает.

-------------------------
  ( Телепень) 

Toris:
Цитата: подвашник от 25.11.2015, 18:10:49 pm

Господь Бог Всемогущий  Все  Видит и Знает.
Анекдот з нагоди:

Діти регулярно трусили яблуні в садку священника. Що він вже не придумував, щоби захиститись від "десанту" - нічого не допомагає. У відчаї пише велику табличку "Не крадіть! Бог все бачить!" - і ставить її посеред саду.
Вранці виходить в садок - яблуні обтрушені. А на табличці, після "Бог все бачить!", дописано: "Але нас не видасть :)".

Не треба бути ватною жертвою, не варто жити на радість покидьків.

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница