Подумать...
entuzazisten:
+
Всё правильно! И ещё! Мы здесь все взрослые, но я позволю себе сделать замечание одному из нас и не только ему. А может хватит милиционера обзывать словом " мент." Хоть это уже и приелось ,но это ведь оскорбление. С тех пор как это слово стало обиходным и начался двухсторонний беспредел. Как можно ждать улучшения их работы исподволь не веря и быть готовым поцепить ярлык?
подвашник:
Милицию разформировать и вновь набранный состав переучить (переставить) на полицейские правила , полиция не с народом- она
с законом и поблагородней.. закон.
Более лукавого выражения, чем милиция с народом , не слыхивал.
Будут называть копами, а копам не в обиду.
Серго:
Казав,не буду продовжувати.Але.
Мент,це скорочено - міліціянт. Нічого особистого.
Але, коли я в спілкуванні з ними таки бачу,що ця назва їм підходить через безграмотність,бикуватість від відчуття вседозволенності,через ненависть до простих водіїв,знаючи,що слово мент ними сприймається,як образа,вимовляю це слово з відчуттям,що кажу за адресою.
Знали б ви,шановні колеги, якими словами мєнти обзивають водія,та просто пересічного громадянина.У вас би мурашки полізли,та волосся повставало.Знали б ви,як знущається мєнтовська сволота над людьми,винні вони,чи не винні. Знали б ви,як мєнти безпідставно звинувачують для здирництва,ви б в своїх зауваженнях до мене були б, що найменше, обережнішими,та стриманішими. А я - знаю.Через багато що,в своєму спілкулкуванні з мєнтами пройшов і досвід маю.
А "двухсторонній бєспрєдєл", шановні, почався через озлобленність, безграмотність,не вихованість, через непрофесіоналізм,відчуття вседозволенності мєнта.А мстива натура бикуватого мента,при відчутті вседозволенності і є першопричина того,що вони обізвані народом -- мєнти.
Гена.З усією повагою.Ради Бога!
Невже не видно,що мєнту треба було спокійно показать посвідчення, зупинить 2 свідки і зробить осмотр по закону? Невже не зрозуміло,що мєнт не врівноважена і безграмотна професійно людина? Маючи дядька з калашом на плечі,який ходить рядом,можна було спокійно провести процедуру досмотра по закону,продемонструвавши усьому світу,що в Україні грамотна "міліція".
Сєпарів треба громить! Я би зубами гриз,як би прийшлося. Але!- - -
Відео попало в Сітку інтернета. Хто його виклав? Значить,водія відпустили? Значить він не сєпар? Водій був не винний? Значить тоді він був просто побитий мєнтами цивільний громадянин країни? Він був не винно побитий і облаяний? Де демократія? Де право, рівні конституційні права і справедливість? Тим більше,що на території Запоріжжя не встановлено положення "військового стану", яке дало б змогу таких дій з боку мєнта,коли конституція не діє.
І ще.
Правильно,що мєнтів відправляють в зону АТО. Але,я думаю,не для того,щоб озлобити їх проти уєбанів сєпарів,а щоб "життя медом не казалось",щоб знали за що працюють,щоб не зажиріли,та животи свої не відпускали. Бо я знаю,що в ДАІ ідуть працювать не через романтику,а за живими грошима.Усі це знають!
Мєнти і так озлоблені.При чому,їх злоба,в основному,проти простого народу,повір! А тепер злобу намагаються повернути проти сєпарів,може й правильно,щоб відвести злобу від простого народу. Якби Майдан закінчився перемогою команди партії гопників, бачив би ти репресії мєнтів проти простого народу у всій своїй красі. А репресії мєнти роблять з великим задоволенням.Повір моєму досвіду спілкування з ними.
Поки не поміняється система правоохоронних органів,поки правоохоронці не почнуть охороняти порядок,право і права громадян, поки вони не перестануть бути силовою структурою проти свого народу, доти я їх називатиму -- МЄНТИ.
Про Ваші зауваження.
Дякую.Я візьму до відома.
Вибачте,кого зачіпило.
Усім всього найкращого.
подвашник:
Cахарная жизнь у них закончилась ,а к нему клеилось...
соль пошла ....с ранами , а тут инвалид - хуйло решил проверить
даишника на вшивость,экспромптом по случаю...,идиот, дак хто проверяет тот и сам по более
такой (кто проверки делал знает, что дело гнилое, вши перелазят...)
C водителем поступил неправильно, психушку бы надо было.
подвашник:
http://censor.net.ua/news/304687/rano_ili_pozdno_leninopad_sostoitsya_i_v_rossii_u_menya_v_etom_net_somneniyi_geraschenko
Навигация