Подумать...
Серго:
Генетики довели, що українці та росіяни не є "братніми народами"
http://24tv.ua/genetiki_doveli_shho_ukrayintsi_ta_rosiyani_ne_ye_bratnimi_narodami_n799713
вершок:
Лабораторія робить аналіз із наданих зразків.
Тут питання обьєктивного підбору зразків.
На мій погляд бьльш обьєктивними досліджєннями були дещо інші.
76 % арійська
14 % трипільська
5 % арабська
3 % кельтська
1% варяги
1 % на всі інші
За часи московії відмінності були дуже великі.
98% населення було тюрсько татарської та карелофінської груп.
По Карамзіну зі словьянського була лише мова.
Далі імперія розвивалась внаслідок переселенням в малозаселенні і відсталі території переважно Українського населення.
Тому про аж надто великі генетичні відмінності говорити не приходиться.
І там і тут в основі етнічні Українці.
Дуже схожі Хорвати і Серби і навіть Араби і Євреї.
От змовою все зовсім інакше. ;)
VS:
Цитата: Kagor от 27.03.2017, 20:13:14 pm
Генерала Виктора Назарова признали виновным в гибели украинских военных в сбитом вооруженными террористами самолете Ил-76 и приговорили к 7 годам лишения свободы.
Не буду давати коментар стосовно вироку, то справа учасників процесу .Одне не розумію, навіщо було публікувати особисті дані та персональну інформацію підсудного
Кацо:
Цитата: VS от 30.03.2017, 07:52:14 am
Генерала Виктора Назарова признали виновным в гибели украинских военных в сбитом вооруженными террористами самолете Ил-76 и приговорили к 7 годам лишения свободы.
Не буду давати коментар стосовно вироку, то справа учасників процесу .Одне не розумію, навіщо було публікувати особисті дані та персональну інформацію підсудного
+1
Вот почему то суть дела на фото не попала - зато сфотографировали его домашний адрес (что кстати говоря подсудное дело т.к. нарушает закон о защите персональных данных) :(
Toris:
Це називається колізія законодавства: з одного боку - відкритий судовий процес, на який може прийти будь-який бажаючий і ознайомитись зі справою, з іншого боку - ЗУ "Про захист персональних даних". Воістину, задня нога не знає, що робить ліва...
Навигация