Подумать...

<< < (392/548) > >>

Серго:
Героям слава!

А в кінці Геращенко спитала у дядька, стоячого правіше неї :"Шановний колега, ви пакімонів тут ловите?" ::)

Kagor:

Kagor:

Обсессивно-компульсивное расстройство

Kagor:
Генерала Виктора Назарова признали виновным в гибели украинских военных в сбитом вооруженными террористами самолете Ил-76 и приговорили к 7 годам лишения свободы. Об этом сообщает корреспондент  Цензор.НЕТ

Павлоградский суд решил, что он должен быть наказан согласно ч.3 ст. 425 УКУ - 5-8 лет лишения свободы. Суд не лишает его звания генерал-майора. Моральный ущерб по решению суда должно компенсировать Министерство обороны. Но компенсации получат только самые близкие родственники - родители и жены.

Размер компенсации - по 500 тыс. грн в пользу родственников погибших.

Суд признал бездеятельность и служебную халатность в действиях Назарова. Доказательства обвинения, по мнению суда, полностью доказаны. Суд учел, что он раньше не был судим и имеет позитивную характеристику по месту службы.

После объявления приговора Назаров сказал: "Помилования просить не буду". Защита генерала планирует подавать апелляцию.

"Мы едем домой и готовимся к апелляции. Около года будем защищаться в суде. Я уверен мы выиграем апелляцию", - сказал Назаров.

Напомним, что 14 июня 2014 на территории Луганской области из переносного зенитно-ракетного комплекса был сбит самолет Ил-76МД. Он загорелся и упал. На его борту находились 40 военнослужащих 25-й отдельной парашютно-десантной бригады и 9 членов экипажа. Все погибли.

Суд по делу о сбитом самолете Ил-76МД проходил в Павлограде.

Серго:
За українську мову: Побиття багатодітної вдови героя АТО, нові подробиці (відео)
понеділок, 27 березень 2017, 19:52

Ганну витягли за косу з магазину і розбили телефон, вона викликала правоохоронців.

Багатодітну вдову кіборга побили в магазині у Дніпрі за українську мову та вирвали з вуха сережку з тризубом, Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Овдовіла мати п'ятьох дітей Ганна Счасна прийшла в магазин по червоні та чорні стрічки - з них родина робить обереги солдатам. Проте придбати їх не вдалося. Продавчині не сподобалася мова, якою Ганна до неї звернулася.

"Вона бере ці стрічечки, згрібає з прилавка і ховає їх на стелажі. І каже: йдіть звідси! Я дістаю телефон, кажу: ви хочете сказати, що ви не будете мені продавати товар, тому що я розмовляю українською? - Так! Пішла геть звідси", - розповідає Счасна.

Магазин відразу зачинили, не зважаючи на робочий час. Власниця сусіднього ательє розповідає, що Ганну за косу витягли з магазину, розбили телефон. "Люди не розуміють української мови, не хочуть спілкуватись українською мовою, тому жінка відстоювала, і сталась на цьому фоні бійка", - каже власниця сусіднього ательє Олена Шульга.

Ганна викликала правоохоронців, розбиратися на місце приїхав російськомовний наряд поліції. "Вони зауважили, що за законом мають право говорити "тією мовою, якою зручно". А далі пішла процедура складання протоколів. Вони зі мною спілкувались, а ця жінка тим часом пішла, вони навіть не знали ані ім'я, ані прізвища її", - пригадує вдова.

http://www.youtube.com/watch?v=90tNkci0j0U

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница