Подумать...

<< < (378/548) > >>

preacher:
Вже давно доведено що люди які льстять - вважають себе вищіми за тих кому вони льстять. Одночасно з тим, цією лестю вони повільно риють яму тим кому льстять.

Человек, льстящий другу своему, расстилает сеть ногам его. (Прит.29:5)

Серго:
Так народилась ідея ваших селфі з татуйованими вишиванками пенісами.

Ви до цього всього не додумались, що вказує на ваш обмежений оперативний буфер інтелекту та звужений асоціативний ряд. До клубу веселих та кмітливих вас не візьмуть. (с)

Це, людина гордиться , що додумалась до такої гидоти, на поважному форумі.

Ви перетворюєте форум на площадку для срачу. (с)

Та, хто вас трогав? Про пеніси з замірами ваша ініціатива. Війну відкрили ви.

"Дєцкій сад", чесне слово.  То їм "карму" подавай, то тепер гордий, що про пеніси придумав.

Toris:
Серго, не видумуйте. Війна почалась ДО "пенісів".
Після аналізу ваших (всіх трьох) поведінок тут і синтезу-прогнозу подальших ваших дій я озвучив результат і полетів далі. А ви троє тут звихнулись в пережовуванні висеру віртуального "ворога". Якщо не маєте звички розібратись у мисленні іншої людини і робити поправку на можливу власну недосконалість, то так і кажіть. І не роздувайте того, чого не було.

Дитячий садок з серйозними пілотами... Стидоба...

preacher:
Цитата: Серго от 02.03.2017, 14:59:33 pm

Це, людина гордиться , що додумалась до такої гидоти, на поважному форумі.

Таке враженя що цей персонаж -Toris, хоче остаточно замазати цей форум усілякою наймерзенішою гидотою, щоб порядним людям було гидко сюди заходити:
http://www.ukraviaforum.com/index.php/topic,10014.msg136648.html#msg136648

Toris:
Таке враження, що два з половиною персонажі тролять мене для потроєння чвар на цьому форумі, щоби порядним людям було гидко сюди заходити.

Прошу шановних модераторів забанити Прічера і Подвашніком на тиждень, хай заспокояться. Можете й мене забанити на такий же термін, якщо лінь розбирати всі ці висери "д'Артаньяна і мушкетерів" (Toris і Прічер з Подвашніком). Готовий постраждати тиждень в read only заради загального блага.

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница