Подумать...

<< < (377/548) > >>

TAILDRAGGER:
Цитата: mechanic от 01.03.2017, 14:55:11 pm

Попытка внедрения Интернет-цензуры для получения диктаторских полномочий?
[url]http://internetua.com/popitka-vnedreniya-internet-cenzuri-dlya-polucseniya-diktatorskih-polnomocsii[/url]

Подобную чухню пытался легализовать главный британский преступник и враг государства Великобритания за всю историю его существования- бывший премьер Дэвид Камерон (я его называю исключительно Scameron). У этой мрази не получилось, не прошло ни через одну палату Парламента, хотя цели озвучивались такие же благородные.

Это придумал не я, это старо как мир: любая власть- есть насилие одного класса на другим. Это все.

Как вы уже все знаете, любая власть "закручивает гайки" до поры до времени, потом такое "закручивание" выражается в революциях , а язык объснения этой власти , что она не права обычно очень нагляден виселицами вдоль улиц городов с признанием своей неправоты "избранниками народа" в виде их болтания на этих виселицах. Обычно столь наглядный метод общения власть (любая) понимает мгновенно

Серго:
Цитата: preacher от 26.02.2017, 10:36:48 am

В здорові мізкі такі думки не приходять. 
- Федор прав...................

Та, є таке.
А я не звертав уваги на висновки Федора....

preacher:
Цитата: Серго от 01.03.2017, 20:01:50 pm

Цитата: preacher от 26.02.2017, 10:36:48 am

В здорові мізкі такі думки не приходять. 
- Федор прав...................

Та, є таке.
А я не звертав уваги на висновки Федора....
Федор того персонажа який щось там собі наколює у вишиванці, назвав комахою:
http://www.ukraviaforum.com/index.php/topic,15350.msg160428.html#msg160428
То я з тими виводами Федора погоджуюсь (окрім матюків). Бо це в того персонажа не в перший раз такі фантасмогоричні марива.

Toris:
Хлопці, не займайтесь хернею. Пропоную з"їхатись в Житомир на авіазліт і вживу поспілкуватись. Там і зробите свої висновки. І годі вже тут влаштовувати срач.

А що стосується тату вишиванок на пенісах, то тут все просто:
1. Процес, який затіяв Прічер, називається "мірятись, в кого пеніс більший".
2. Тема проведення "вимірів" - "хто тут найбільш український українець".
3. Публічний характер цих "змагань" в наступному кроці "вимірів" потребує аргументації у вигляді фото- та відеофіксації, що, в свою чергу, потребує відповідної атрибутики на бортах предметів гордості їхніх власників. Так народилась ідея ваших селфі з татуйованими вишиванками пенісами.

Ви до цього всього не додумались, що вказує на ваш обмежений оперативний буфер інтелекту та звужений асоціативний ряд. До клубу веселих та кмітливих вас не візьмуть.

Не знаю, що з вами - депресуха, деградація, професійний кретинізм чи банальна втома на фоні недостатнього харчування та нестачі сну, - однак мені до сліз соромно за вашу поведінку перед Дімою Давидкіним. Ви перетворюєте форум на площадку для срачу. Гидко, вже люди розбігаються...

Воістину, великі люди обговорюють ідеї, середні люди обговорюють події, дрібні люди обговорюють інших людей.

На цій сторінці достойні і дуже шановні мною Кагор, Механік і ТейлДраггер виклали цікаві статті та цікаві власні думки - ви ж лише чвари розводите. Навіщо ви це робите?

P.S. Я сьогодні приймав участь у підготовці до промислової експлуатації чогось такого, але більш сучасного (фото не моє, взяв з інтернету) - а яку користь людям принесли ви цим срачом?

entuzazisten:
https://www.facenews.ua/columns/2017/312497/

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница