Автожиры в Украине.
Valeriy Kulpinskiy:
Мої вітання Автожиролюбителям . Переглянув вітку не побачив ніякого конструктива лиш теоретичний спір опонентів , недаючий ніякого резуьтату. Хочу розкрити тематику " гіросповідання" глибше , і зробити доступніший даний вид літання для широких мас . Практичні кроки як пілота - конструктора , притягнули ентузіастів ГІРОПЛАНА , обєднавши зусилля получили колективний різноплановий результат. Побували багато гостей з багатьох куточків України , від студентів до пенсіонерів будівників Автожирів . Можна вже сміло об'єднатись в " ГІРОКЛУБ УКРАЇНИ " Далі про життя і діяльність клуба .
Valeriy Kulpinskiy:
Автожир " Кристал" Автор Андрій Усенко м. Броди. Назва появилась сама по собі , за чистоту та добротність конструкції .
DAMIR:
Мої вітання, Валерій!
Радий чути хороші новини!
А як там Мінік? Не запустили ще
виробництво на конвеєр?
Взагалі, інформуйте будь-ласка, нас
про всі новинки автожирного життя України.
Громада буде дуже вам вдячна.
Ви збираєтесь на зліт в Житомир?
Я планую відвідати для зустрічі з Дмитром.
Valeriy Kulpinskiy:
Цитата: DAMIR от 15.05.2016, 13:14:06 pm
Мої вітання, Валерій!
Радий чути хороші новини!
А як там Мінік? Не запустили ще
виробництво на конвеєр?
Взагалі, інформуйте будь-ласка, нас
про всі новинки автожирного життя України.
Громада буде дуже вам вдячна.
Ви збираєтесь на зліт в Житомир?
Я планую відвідати для зустрічі з Дмитром.
Так будемо в Житомирі. Постараемось привезти одномісний Автожир , назвав б його "Соло" Найкращі враження від всього на чому літав . Вибух емоцій після польоту , відчуття свободи дій , а також всепогідність Автожира надіюсь поповнить ряди прихильників даного напрямку літання . https://www.youtube.com/watch?v=xmCvl2XYb0c
Valeriy Kulpinskiy:
Автожир Івана Сіверського м. Стрий , Домашній КАЛІДУС . Пройшов три модифікації . Виликий ентузіазм і напористість дали свої результати .Початкова версія .
Навигация