Автожиры в Украине.

<< < (50/92) > >>

Valeriy Kulpinskiy:
Мої  вітання  Автожиролюбителям . Переглянув   вітку   не  побачив  ніякого  конструктива  лиш  теоретичний  спір  опонентів , недаючий  ніякого  резуьтату. Хочу  розкрити  тематику " гіросповідання"  глибше  ,  і  зробити  доступніший  даний  вид  літання  для  широких  мас . Практичні   кроки  як  пілота - конструктора , притягнули  ентузіастів   ГІРОПЛАНА ,  обєднавши  зусилля  получили колективний  різноплановий  результат.  Побували     багато  гостей  з  багатьох   куточків  України , від  студентів  до пенсіонерів   будівників  Автожирів .  Можна   вже  сміло  об'єднатись  в " ГІРОКЛУБ УКРАЇНИ "  Далі  про  життя  і  діяльність  клуба .

Valeriy Kulpinskiy:
Автожир  " Кристал" Автор  Андрій  Усенко  м. Броди. Назва  появилась   сама  по  собі , за  чистоту   та  добротність  конструкції .

DAMIR:
Мої вітання, Валерій!
Радий чути хороші новини!
А як там Мінік? Не запустили ще
виробництво на конвеєр?
Взагалі, інформуйте будь-ласка, нас
про всі новинки автожирного життя України.
Громада буде дуже вам вдячна.

Ви збираєтесь на зліт в Житомир?
Я планую відвідати для зустрічі з Дмитром.

Valeriy Kulpinskiy:
Цитата: DAMIR от 15.05.2016, 13:14:06 pm

Мої вітання, Валерій!
Радий чути хороші новини!
А як там Мінік? Не запустили ще
виробництво на конвеєр?
Взагалі, інформуйте будь-ласка, нас
про всі новинки автожирного життя України.
Громада буде дуже вам вдячна.

Ви збираєтесь на зліт в Житомир?
Я планую відвідати для зустрічі з Дмитром.

Так  будемо  в  Житомирі. Постараемось  привезти  одномісний  Автожир , назвав  б  його "Соло"  Найкращі  враження  від  всього  на  чому  літав . Вибух   емоцій  після  польоту ,    відчуття   свободи  дій  ,  а  також   всепогідність  Автожира   надіюсь  поповнить  ряди  прихильників  даного  напрямку  літання . https://www.youtube.com/watch?v=xmCvl2XYb0c

Valeriy Kulpinskiy:
Автожир  Івана  Сіверського  м. Стрий , Домашній  КАЛІДУС .  Пройшов   три   модифікації . Виликий  ентузіазм  і  напористість  дали   свої  результати .Початкова  версія .

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница