Кто проходил ВЛК в Жулянах?
Zzu:
http://medcenter.nau.edu.ua/n8.htm
Шевчук:
Спасибо Зоя!
Симферополь слава Богу в списке.
Не знаешь как расчитывают границу избыточного веса?
Еще интересно узнать, можно ли проходить комиссию позже срока окончания действия настоящей?
У меня в декабре сего года заканчивается медикал, но я в январе-марте буду в затяжной коммандировке и летать не смогу.
Какие могут возникнуть проблемы с просрочкой?
Zzu:
Сережа, я вычитала (сброшу документы) на привате в библиотеке Юра выкладывал . кажется 45 дней для мужчин если нет возможности и не в стране. найду скину. какие проблемы не нашла или не дочитала. я больше смотрела по своей проблеме :)
Izaro:
Норму веса по документам они расчитывают так:
Мужчины до 30 лет рост -110
Мужчины после 30 лет рост -100.
Перечень измерений по проведению ВЛЭК от 88 года :)
Zzu:
ВОА-ЛЛС 3.105
Період дійсності медичних сертифікатів (Див. Додаток 1 до ВОА-ЛЛС 3.105)
(а) Період дійсності. Медичні сертифікати бути дійсними з дати проведення першого загального медичного огляду протягом:
(1) Медичні сертифікати класу 1 – 12 місяців, крім випадків, коли власникові виповнюється 40 років, цей інтервал скорочуєьтся до 6 місяців.
(2) Медичні сертифікати класу 2 – 60 місяців до віку 30-річного віку, 24 місяці до віку 50 року, 12 місяців до віку 65 років та 6 місяців для віку, більшого за 65 років.
(3) Термін дійсності медичних сертифікатів визначається на основі інформації, викладеної впенктах (1) і (2).
(4) Незважаючи на вище приведений пункт (2), медичний сертифікат, виданий до того, як власникові виповнилося 30 років, не повинен бути дійсним після виповнення 32 років для пільг класу 2.
(б) Перепідтвердження дійсності. Якщо перепідтвердження дійсності сертифікату проводилося за 45 днів до закінчення терміну дійсності, обрахованого за пунктом (а), то дійсність нового сертифікату продовжується з терміну дійсності попереднього медичного сертифікату до періоду, зазначеного відповідно в пунктах (а)(1) або (2).
(в) Поновлення. Якщо медичний огляд не був проведений за 45-денний період, згідно з вище вказаним пунком (б), то термін дійсності повинен обраховуватися згідно з пунктом (а) з урахуванням дати проведення наступного загального медичного огляду.
(г) Вимоги до перепідтвердження дійсності або поновлення. Вимоги до перепідтвердження дійсності або поновлення медичних сертифікатів ті ж, що й до першої видачі сертифікату, за виключенням особливих обставин.
(д) Скорочення терміну дійсності. Термін дійсності медичного сертифікату може скорочуватися ВМО при консультації з АМС, коли це клінічно обгрунтовано.
(е) Додатковий огляд. Коли адміністрація має вагомі причини сумніватися в подальшій придатності власника медичного сертифікату, то АМС може вимагати, щоб власник пройшов додатковий огляд, обстеження або тестування. Звіти про це повинні направлятися до АМС.
Див. далі Додаток 1 до ВОА-ЛЛС 3.105.
Навигация