Трішки про економіку - 2.

<< < (50/54) > >>

preacher:
Цитата: den22 от 16.04.2017, 15:39:59 pm

Просто у нас  много народу вместо  того , чтоб поднимать страну предпочитают облить ее грязью .

Бруд бачимо з вашого боку, а конструктиву ніякого.
А тут з початку гілки було вже обговорено немало речей, які б робили в будь-якій країні з адекватним керівництвом, і які б покращили ситуацію суттєво.
Ліньки було читати - "Так удобней оправдывать собственное безделие"?

Toris:
Охохо! Толян Конструктивний лізе в бійку титанів! :) Що виробляєте і експортуєте, Толян Адекватович? Язик-помело не вважаємо за товар.

Минулого тижня спілкувався з працівником сусіднього держпідприємства - каже, що всі закупівлі йдуть через ProZorro. Робітничий склад констатує вирівнювання і покращення зарплат, на які вже можна якось жити, а не так, як раніше. Констатую однозначне покращення.

Розслаблятись ще не скоро будемо, тому годі стогнати, що все в нас фігово, як про щось фундаментально-незмінне. Одного такого стогнальника вже випиляли з форуму - між іншим, з Вашої ініціативи, Толян. ;)

До речі, фронтовикам не подобаються окозамилюючі стогнальники. Ось гарненька стаття:

Исповедь снайпера
В АТО за здравым смыслом. Исповедь снайпера. Вы прочтёте и поймёте, насколько важен этот материал.

https://petrimazepa.com/sniperstory.html

Цитата: вершок от 16.04.2017, 09:22:57 am

Христос воскрес
Воістину воскрес!

подвашник:
Первым журналистом  был Иуда  Искариот. А  тот , я  уверен  посттравматический бред ,даже  не открывайте... то для  таких наивных дебилов  как  торис.

preacher:
Цитата: подвашник от 16.04.2017, 21:38:06 pm

Первым журналистом  был Иуда  Искариот. А  тот , я  уверен  посттравматический бред ,даже  не открывайте... то для  таких наивных дебилов  как  торис.

Стосовно Іскаріота, так він весь час міркував що умніший за всіх, - когось він мені нагадує.
Стаття про снайпера, емоційно відірвана - тобто фальсифікат, важливості ніякої.
З боку Тріса це відвертання уваги.

Приехал я в свой Львов, так у меня кровь из ушей текла от всех диалогов.

Политиков потихоньку вычистим. Когда такой народ – он, как наждачка, будет зачищать наших политиков ото лжи, коррупции и популизма.
Балакучий якийсь.

вершок:
В Румынии больше чего???
Коррупции  ???

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница