Самоделы - единомышленники !
Nickky:
Колись мав справу з такою епоксидкою. Хороша чешська епоксидка. Практично не воняє. Телаліт 410 швидкий затверджувач, час життя суміші 610 смоли і 410 затверджувача, залежить від температури, але при 24 град. цельс. не більше 20 хв. Тому рідко коли мішав більше 50 грам. А от 0600 затверджувач "довгограючий", суміш 610 смоли і 0600 затверджувача живе від 2 до 4 годин. Пропорція затверджевача до смоли зовсім інша.
Якби в мене запитали про причину, я б почав з пропорції, причому на вагу а не на обєм. Температура не лише навколишнього середовища (приміщення), а і компонентів, що змішуються, послідовність змішування.
Доречі із ультрафіолетовим захистом в цієї епоксидки не дуже, тому в якості фінішної поверхні, я б її не радив
вершок:
Діоксид титана надає дуже гарний захист смолі від УФ.
З усіх пігментів найбільший. 8)
Проте може не достатньо. ???
Цікаво-що ви порадите.?
Nickky:
Що Вам порадити я не знаю, ніколи не мав справи з гелькоатами. За діоксид титана чув позитивні відгуки, просто перепутав його з оксидом кремнію, тому і не радив.
Скинув Вам у особисті повідомлення координати одного товариша, він на цих речах не одного собаку зїв.
А з тим що не стає смола - шукайте порушення в технології.
вершок:
Вона стає , але дуже повільно.
Вже знайшли порушення технології. ;)
Sane:
Не зважаючи на деякі складнощі, вже видно практично закінчений вигляд човна і всього літака, що безперечно радує. Навіть є фото (я,як завжди в тільки фотографую) :)
Навигация