Самоделы - единомышленники !

<< < (70/181) > >>

Toris:
Цитата: serg. от 11.02.2016, 00:36:11 am

В мене так
Вау! +1! Як приємно усвідомлювати, що я не один такий розумник на цій планеті! ;D

І як воно на практиці? Краще голого дерева?

...Поки спав, під ранок приснилась подібна конструкція, тільки замість рейок - вставні "цвяхи" зі сталі, котрі виймаються після висихання деталі. Такий собі варіант локальної стільникової технології.

подвашник:
Из  фанерной  полосы  нервюра в форме двутавра .
Склейка с помощью эбоксидки и пропитанного со стекла  шпагата.

serg.:
Цитата: Toris от 11.02.2016, 08:05:19 am

Цитата: serg. от 11.02.2016, 00:36:11 am

В мене так
Вау! +1! Як приємно усвідомлювати, що я не один такий розумник на цій планеті! ;D

І як воно на практиці? Краще голого дерева?

...Поки спав, під ранок приснилась подібна конструкція, тільки замість рейок - вставні "цвяхи" зі сталі, котрі виймаються після висихання деталі. Такий собі варіант локальної стільникової технології.

Краще голого дерева нічого небуває!Справжній літак повинен бути тільки з дерева,Тільки не з фанери ФСФ і брусу ЛВС

подвашник:
Цитата: подвашник от 11.02.2016, 10:01:17 am

Из  фанерной  полосы  нервюра в форме двутавра .
Склейка с помощью эбоксидки и пропитанного со стекла  шпагата.

Как вариант.

Toris:
Цитата: serg. от 11.02.2016, 10:47:43 am

Краще голого дерева нічого небуває!Справжній літак повинен бути тільки з дерева,Тільки не з фанери ФСФ і брусу ЛВС
Дерево смокче вологу і прагне гниття, дерево люблять грибки і комашки... Дерево має всякі сучки, заболоні і прочую біологічную містику... Волокна ростуть, куди собі хочуть і як хочуть... Правильна фанера - дорога... Клеї, грунтовки, хімія всяка...
Може, краще вже взяти які склотканини, ровінги, хімію - і викласти волокна так, як потрібно? Питома міцність скла залишає дерево далеко позаду, ніяких грибків, жучків і гниття...
Чи є ще щось, чого я не знаю?

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница