Спеціальна тема для срача, щоби не смітити у фахових темах

<< < (25/26) > >>

Серго:
http://www.ukraviaforum.com/index.php/topic,12310.0.html
Шановний Toris
Перечитайте цю приведену мною тему уважно.
В ній я ще тоді Вам особисто, та всьому шановному панству висловив свою думку про "проблему" мови , та інші Вами підняті, та скаламучені "проблеми", стосовно мови.
Тоді ми з Вами, та іншими поважними дописувачами, досягли консенсусу, та беззаперечної згоди.
Чому ж зараз?Чому ж знову Ви каламутите все шановне суспільство? Для чого це все? Вам популярно і доступно вже тоді все розказали.
Ми вже тоді ще в тій темі досягли порозуміння і згоди про те, що мовної "проблеми" на нашому поважному форумі немає і не існує.
Дякую за розуміння, зважене і тверезе мислення в цьому  питанні.

Toris:
Шановний Серго
Зараз у мене на роботі починається вечірній блок міроприємств і я змушений відволіктись від форуму. Обіцяю Вам, що після роботи перечитаю тему і дам відповідь на Ваше запитання.

Цитата: Серго от 09.11.2015, 14:56:23 pm

Чому ж знову Ви каламутите все шановне суспільство? Для чого це все?
Я висловив свої побажання стосовно мовного інтерфейсу ось тут: http://www.ukraviaforum.com/index.php/topic,12752.msg136506.html#msg136506
обгрунтував, чому саме я так вважаю - а вони чомусь самі підняли каламуть на мою приватну думку. Якісь ненормальні, чесне слово! Я ж не пропонував заборонити російськомовне спілкування, не нав'язував їм українську мову - вони самі собі придумали практично путлерівські страшилки і один навіть поцікавився, чи не нацист я! Мені образливо таке чути.

Щойно Андреас висловив офіційну позицію стосовно мовної політики і тому мовну тему шкурок форуму можна вважати закритою. Немає ніякої каламуті, якщо вони самі знову не психануть.

UPD. Щойно уважно прочитав зазначену Вами тему. З Вашим постом #23 згоден цілком і повністю:

2 OlegK
<...>
Вельмишановний, чи не здається вам, що спілкуючись ви російською в Україні, якраз УКРАЇНСЬКА мова зазнає знущання, утисків і зневажливого ставлення?
В знак солідарності +1 до карми.

В своїй пропозиції я запропонував прибрати мову інтерфейсу саме з таких міркувань. Жодних пропозицій заборонити російськомовне спілкування з мого боку не було.

Так розумію, що пукани в місцевих патріотів ("патріотів" ?) рванули саме на моїй фразі "Окупантів - геть, разом з їхньою мовою.". Що ж, я дещо поспішив.

Дуже перепрошую поки що російськомовних українських патріотів і просто не-окупантів, котрі не володіють українською в силу різних причин, за мою нетолерантну фразу.

Прошу прощения у всех русскоговорящих патриотов Украины, которые не владеют украинским языком в силу разных причин, за мою нетолерантную фразу.

flybas:
Торіс, а з якого фаху ви митець , якщо не секрет ?

Toris:
flybas, не секрет. З Вами, а також з іншими бажаючим, можемо зустрітись на вихідних або в святковий чи неробочий день у Хмельницькому, поговоримо і про фах, і про все інше. На зустріч беремо паспорт і посвідчення, якщо вже будемо деанонімізовуватись.

До речі, мені повідомили, що десь в районі пляжу тусується наша небесна братія, параплани з дельтами. Можемо десь там зустрітись.

TAILDRAGGER:
Цитата: Toris от 09.11.2015, 20:55:50 pm

flybas
До речі, мені повідомили, що десь в районі пляжу тусується наша небесна братія, параплани з дельтами. Можемо десь там зустрітись.

Срач - это дело святое для советского человека. Как только где-то начинается срач - всё бросаем и бежим туда участвовать, чтоб как все и обязательно начинаем расследовать как звучит русское слово "сравни" на украинском- так срав чi нi?
Пытался понять в чем же вся суть претензий к Toris? Может я совсем наивен и не могу дотумкать.... во всяком случае мне показалось предложение состояло не в переходе с русского на украинский и английский , а в том, чтобы все меню в движке форума были на украинском и английском. Если кто не понимает о чем я говорю, то кнопка "Быстрый ответ" будет "швидка видповiдь" или "quick response".
Как я (туго) соображаю своими "промытыми Западом мозгами" все же технические вопросы обсуждать на английском языке будет звучать нонсенсом

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница