Спеціальна тема для срача, щоби не смітити у фахових темах
Toris:
Цитата: flybas от 08.11.2015, 20:12:06 pm
Давно замечена тенденция к "многабукафф" у форумчан, мягко говоря,мало имеющих отношение к авиации.
Нічого страшного, з часом стану одним з вас. Сьогодні мене два форумлянина наставляли на путь істини з питань літакобудування, один телефоном, інший скайпом. Спасли мене від невиправданих витрат, і, можливо, від смерті через неправильну конструкцію.
+1 KBP за українську мову.
+1 Серго за допомогу KBP.
+1 flybas за чотку пацанську деанонімізацію.
До речі, в Генадія Хазана позитивна карма менша, ніж у мене негативна - а це вказує на те, що мінусаторам важливіше занегативити мене, ніж похвалити Хазана чи Андреаса. Робіть про себе відповідні висновки, совдепівські анонімісти. :P
Дима Давыдкин:
То что вы творите, Торис (а чё ник не на украинском?), называется псевдопатриотизмом или шароварщиной. Вас в Ольгино завербовали? Ну чётко на киселёва работаете.
Геннадий Хазан:
Не а, не Ольгинский)))) С Киева пашет, с частной интернет сети ))))
Toris:
Цитата: Геннадий Хазан от 09.11.2015, 13:56:38 pm
Не а, не Ольгинский)))) С Киева пашет, с частной интернет сети ))))
З Києва - це з робочої мережі. Гляньте вечірні та вихідні логи, Геннадій - там має бути інша, більш "бандерівська" локація. ))) А при бажанні будь-яка людина може організувати собі локацію з будь-якої більш-менш розвиненої країни, було би бажання.
Цитата: Дима Давыдкин от 09.11.2015, 13:52:37 pm
То что вы творите, Торис (а чё ник не на украинском?), называется псевдопатриотизмом или шароварщиной. Вас в Ольгино завербовали? Ну чётко на киселёва работаете.
Угу, особисто путлер вкусив і наказав слухатись Киселя... А в чому полягає праця на кисельова?
Ніку понад 10 років, в нього своя історія, не збираюсь його змінювати. А чому у Вас прізвище не українське?
І що я таке шароварне творю? Забажав за замовчанням україномовну шкурку для форума?
І деякі "патріоти" одразу стали ватними, да? (Не маю на увазі тих патріотів, хто досі не зрозумів.)
Короче, "антишароварщики", вчіть рідну/прекрасну/солов'їну мову і не шугайтесь її, вона дається легше, ніж англійська. Вивчили авіаційну англійську - подужаєте українську, благо, середовище трохи вже є.
Дима Давыдкин:
Цитата: Toris от 08.11.2015, 21:15:04 pm
Робіть про себе відповідні висновки, совдепівські анонімісти. :P
Так разанонимизируйтесь, митець и шанувальник :-)
http://www.ukraviaforum.com/index.php/topic,2680.135.html
Навигация