stapel
Navigator12:
+10500! И даже этого мало!
Серго:
Не втримався, напишу.
Про прощення.
У "кацапів", ватників, та тих хто підтримує всі загарбницькі дії русні - моралі немає. А люди без моралі і каються не щиро! Через це, я не охоче сприймаю тезу про прощення. Думаю, Бог простить сам. І без мене.І краще за мене. І потім хай Бог сам з ними і зі мною розбереться. Бо у мене кров кипить і мозок рве,коли в пам"яті виникають образи збитих людей в літаках, гелікоптерах, про загиблих героїв на війні, про не відпущених наших героїв з ворожого полону, про закатованих і розстріляних в полоні.Про закатованих, загиблих мирних українців.Про загиблих дітей, про дітей, у яких тепер психіка не мирної людини. І таке інше... Всі ці жахи моя душа, моє серце і моя кров не може простить.
Періодично, коли ідемо машиною, назустріч , інколи попутно, їдуть на військовій техніці наші герої.Видно, що техніка була там, на війні.Видно, що прапори з пацьорками, потрьопані вітрами і кулями. Я завжди у вікно рукою вітаюсь з ними і нажимаю на сигнал. У відповідь хлопці сигналять і вітаються прапорами і руками. Це наші герої, які мене і всіх нас захищають, гинуть там.
Після цого вся сім"я сльози не можуть заспокоїти ще з пів години. Інколи зупиняюсь, бо дорогу погано бачу і я.
Не можу спокійно читати і бачити гидоту, "адепта руськага міра", якого видно не озброєним поглядом. Не можу терпіти.Не можу я ні "його", ні всих їх ні пробачити, ні простить.
IDB:
Шановний Серго
Дякую за Ваші слова, ці слова і у мене в серці . Низько Вам вклоняюсь.
serge:
+++++++ теперь пришла их очередь зубы выплевывать, кто бы что бы под этим не понимал.
Mike:
Присоединяюсь к топикастеру!
Серго, вам мой поклон до земли!
Навигация