Літаки Антонова.

<< < (117/167) > >>

preacher:
Цитата: петро нестеров от 30.12.2016, 20:08:05 pm

к сожалению всё написанное shift имеет место быть, как не прискорбно, но авиационное производство в Украине стремительно угасает

Дозвольте з вами не погодитись, особисто ловив shift-а на брехні. Розкладати його твердженна вже нема бажання, і сенсу також нема.
Хоча наприклад:
Цитата: shift от 29.12.2016, 20:45:34 pm

Ирак покупать ничего не хочет( проблемы с бюджетом, также смена руководства ихнего МО). 
Ірак вже гроші сплатив, хоча не Антонову а Укроборонпрому. Звісно в рунеті shift про це не знайде. Про згасання Петро - це теж некоректно, тому що відмова від російських комплектуючих процес не простий, але Ан-132D доводить що це можливо. Реальні кроки зроблені, наступний рік покаже, майте терпіння.

петро нестеров:
скажи пож-ста , а кто будет делать всё заказанное, кадры, которые решают всё - давно ушли из отрасли и вернуть их назад не сможет никто и ничто,новые  кадры на завод не спешат (банально - зарплата смешная). Я всё это прочуствовал на себе , ушел с завода 20 лет тому назад, проработав 11 лет.

preacher:
З моменту моєї реєстрації тут на форумі (09.03.2010), московити весь час пускали тут шмарклі з приводу того що Антонов ось ось закриють, - ховали не раз. Проте ГП Антонов живий, хоча справи складні, але тенденції до закриття немає, були і гірші часи. Чому так складно, бо всій дердаві складно, - розкрадають все що тільки можна, а крадіїв не садять. Всі будують експортноорієнтовану державу, в той час як внутрішній ринок літаків в кілька разів більше, але для цього треба міняти економічну систему.
Легко бути патріотом в заможній державі. ;-)
-
За цей час у московитів закрили бюро Яковлева і Мясіщєва, закриті ряд авіапідприємств, серед яких і САЗ Яковлева.

shift:
Цитата: Серго от 30.12.2016, 13:06:14 pm

Хочеться бачить в ваших дописах розділення: де написане з медійних джерел, а де ваші власні думки, та домисли.

Цитата: preacher от 30.12.2016, 14:55:44 pm

Медійні джерела в нього все одно російські, тому і думки в нього зсунуті в вимірах. Тобто де правда а де кісільовтв він ніць не розуміє. Сміх та й годі. :-)

Я не пользуюсь  медійними джерелами, когда высказываюсь о положении дел на Антонове.
Во-первых, там практически нечего черпать, красочные измышления мне не нужны.
Во-вторых. у меня есть достаточно источников информации на Антонове и я способен на основе их информации делать выводы и прогнозы.
Но если вам нужны  медійні джерела, выражающие подобное мнение. то вот
"Есть ли будущее у авиастроительной отрасли Украины?"
http://hvylya.net/analytics/economics/est-li-budushhee-u-aviastroitelnoy-otrasli-ukrainyi.html
"Руйнація авіаційної промисловості України"
http://my.obozrevatel.com/technology/71639-rujnatsiya-aviatsijnoi-promislovosti-ukraini.htm
"На старые грабли. Почему Ан-178 не станет прорывом для Антонова"
 http://biz.liga.net/all/transport/stati/3017593-na-starye-grabli-pochemu-an-178-ne-stanet-proryvom-dlya-antonova.htm
Кстати, я не вовсем согласен с авторами, но это отдельная большая тема

петро нестеров:
preacher вы просто авиапатриот или работали или работаете в авиаотрасли?

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница