Побудувати літак FMX-4 Facetmobile
propan:
Аналіз оперативних потреб АТО показує, що на першому місці з літаючої техніки перебуває, безперечно, БПЛА.
А що на другому?
На другому місці перебуває простий бюжетний легкий літак, десь 4-місний. Спроможний злетіти й сісти на галявині, шосе, на ґрунт, на багнно, сніг, просто на поле. Привезти й відвезти щось невелике, проте термінове, або дуже велике, проте легке, забрати 2-3 поранених, скинути з повітря вантаж оточеним. Злітати туди, "куди посилати Ан-, Іл-, чи Мі- дорого й не вигідно й не можливо". Принаймні таку фразу інколи я зустрічаю на шпальтах інтернет-видань. І таку фразу від командирів дуже часто доводиться чути оборонцям України від азіатів.
Я зі здивуванням з'ясував, що бюджетника з такими ТТХ в Україні, власне, й немає. Чогось на кшталт Фізелер-Шорх, По-2: балка, трос, перкаль.
Всі прагнуть гламурних дорогих євростандартів.
Навіть саморобних конструкцій не пригадаю.
Невибагливий FMX-4 Facetmobile з простою конструкцією й просто величезними внутрішніми об'ємами є ідельним рішенням, як на мій погляд.
Як на погляд маркетолога, він повинен був з'явитися ще вчора, щоб кошти на його придбання було внесено до бюджету.
ПАРТИЗАН:
Цитата: propan от 29.11.2014, 08:40:05 am
Невибагливий FMX-4 Facetmobile з простою конструкцією й просто величезними внутрішніми об'ємами є ідельним рішенням, як на мій погляд.
Як на погляд маркетолога, він повинен був з'явитися ще вчора, щоб кошти на його придбання було внесено до бюджету.
Ви помиляєтесь,це чудо і задарма нікому непотрібне
propan:
Цитата: ПАРТИЗАН от 29.11.2014, 11:13:51 am
Цитата: propan от 29.11.2014, 08:40:05 am
Ви помиляєтесь,це чудо і задарма нікому непотрібне
Ще один.
Надайте докази, інакше це флуд.
ПАРТИЗАН:
Ще один. ;D ;D ;D ;D
Надайте докази, інакше це флуд.
[/quote] Які Вам докази потрібні?Вам що незрозуміло що ця херня можливо якось літати і буде,але якось.Пропоную уважніше придивитись до цепелінів! ;D ;D ;D ;D ;D
serge:
Это, ребята, очередная троллячья забава. Ну, в лучшем случае, товарищ просто неадекватен. PROPAN, постройте лучше ОДИН 152-х моторный бомбардировщик, трубчастый, и прославьтесь делом ))))
Навигация