Росія - агресор
Toris:
Цитата: Переможец от 11.09.2015, 06:36:40 am
Запад отказал Украине в помощи из-за отсутствия боеспособной армии
<...>
"Новина" нейтральна, всім давно відома, але заголовок - раша-пропагандонський. Джерела "новини" - .ru
Фтопку.
Ще кілька таких постів і автора можна буде обзивати тролем ольгінським. :)
Переможец:
«АТО-2» вместо «Минска-2»
http://svpressa.ru/politic/article/131429/
ПАРТИЗАН:
Цитата: Переможец от 11.09.2015, 07:57:32 am
«АТО-2» вместо «Минска-2»
[url]http://svpressa.ru/politic/article/131429/[/url]
Настырный Побэдятел!Давай еще москальского мусора сюда.
ANION:
snap Дата реєстрації: 31.08.2015, 06:43:13
Переможец Дата реєстрації: 11.09.2015, 06:35:26
Що в них зміна починається о пів на сьому ранку?
Зареєструвались і одразу тролити в політику починають.
Щось мені здається що це той самий троль експерименти продовжує!?
Toris:
Схоже, це простий бот. Він не буте спілкуватись. Його завдання - "розкидати листівки", тобто розповсюджувати задану інформацію з метою зайняття певного проценту нашого інформаційного простору.
Троль може придурюватись тупуватим, розказувати раша-казки, щоби всі на нього відволікались і пояснювали йому помилки у його судженнях. Він буде сперечатись, створювати в нас позитивні та негативні емоції і т.д. Завдання такого троля - зайняти наш час життя пустими балачками/інформаційним сміттям. Це дешевий троль.
Троль наступного рівня буде маскуватись під українця чи проукраїнського іноземця, з метою пропагування певних поглядів, щоби в нас випрацювалась толерантність до них. Виявити його одразу неможливо, оскільки незрозуміло, чи то місцевий неформат, чи "козачок". Завдання такого троля - заволодіти нашими свідомостями і посіяти в них певні ідеї, котрі ми сприйматимемо як власні, якщо дії троля будуть успішними. Це дорогий троль.
snap схожий на дорогого троля, однак, на мій погляд, швидше за все це просто пенсіонер з живим мозком. Колись я бізнесував, у мене був один схожий клієнт: 74 роки чоловіку, тіло вже не молоде, однак він повним ходом використовував досягнення ІТ-індустрії, спілкувався зі всією планетою російською та трохи англійською. Повний неформат. В минулому офіцер зв"язку. Від нього я вперше взнав про особливості роботи "Кольчуги" на основі відкритих джерел. Час від часу навідувався до нього в гості, поки був живий...
Навигация