Росія - агресор

<< < (76/497) > >>

Серго:
Думаю,"інфантильність,імпотенція і глупість" (с) -- була не тільки у нової влади.Скоріше , нова влада не змогла втримать бурний розвиток торнадо ситуації, яку створили люди в кирівництві Україною ще після 1991 року.
  Ненависть до всього українського серед місцевих на донбасі і луганщини виховувалась ще совєтськими вождями,і не припинялась новітніми бандитами,бо так було вигідно управляти массою практично безплатних робітників -- рабів.
  Прилітав я на луганщину, ще рейс був в 1989р,грався,розмовляючи українською.Там всі дивувались.
  Потім рейси виконував в Донецьк ще з 1989р. Мене ще тоді називали "бЄндєровєц" за мою українську мову.
  А коли в 2010 році возив в Донецьк футболістів і зайшли екіпажем в готель біля аеропорта  для ночівлі,я привітався,дівчата так скривились і між собою :" Что за бєндєровци?". Бачили б ви їх скривлені лиця,коли вони питали нас ,наче вонючих асінізаторів,яких облило на роботі : "Аткуда ета  ви?" А ще бачили б ви їх здивування, коли спитавши нас "кто командір?" -  прочитали моє грузинське прізвище.
  Так от,ненависть до всього україньського взагалі , там виникла не миттєво,не різко і не вчора. Моя думка,Україну і українців там ненавидили завжди. Ще з радянських,а потім бандитських часів. Тому,вони такі не зомбовані,вони такі - генетично (спадково).

Це все -- тільки особисто моя думка, базована на моїх особистих враженнях.
  І моя думка - не претендує на істину.Я поділився тільки своїми враженнями.

DAMIR:
Цитата: Серго от 02.04.2015, 16:40:14 pm

Думаю,"інфантильність,імпотенція і глупість" (с) -- була не тільки у нової влади.Скоріше , нова влада не змогла втримать бурний розвиток торнадо ситуації, яку створили люди в кирівництві Україною ще після 1991 року.
  Ненависть до всього українського серед місцевих на донбасі і луганщини виховувалась ще совєтськими вождями,і не припинялась новітніми бандитами,бо так було вигідно управляти массою практично безплатних робітників -- рабів.
  Прилітав я на луганщину, ще рейс був в 1989р,грався,розмовляючи українською.Там всі дивувались.
  Потім рейси виконував в Донецьк ще з 1989р. Мене ще тоді називали "бЄндєровєц" за мою українську мову.
  А коли в 2010 році возив в Донецьк футболістів і зайшли екіпажем в готель біля аеропорта  для ночівлі,я привітався,дівчата так скривились і між собою :" Что за бєндєровци?". Бачили б ви їх скривлені лиця,коли вони питали нас ,наче вонючих асінізаторів,яких облило на роботі : "Аткуда ета  ви?" А ще бачили б ви їх здивування, коли спитавши нас "кто командір?" -  прочитали моє грузинське прізвище.
  Так от,ненависть до всього україньського взагалі , там виникла не миттєво,не різко і не вчора. Моя думка,Україну і українців там ненавидили завжди. Ще з радянських,а потім бандитських часів. Тому,вони такі не зомбовані,вони такі - генетично (спадково).

Це все -- тільки особисто моя думка, базована на моїх особистих враженнях.
  І моя думка - не претендує на істину.Я поділився тільки своїми враженнями.

Чесно кажучи, виходячи зі свого досвіду спілкування із "донєцкімі"- враження схожі, майже співпадають. Різниця лиш в тім, що не усі там такі (як прийнято думати). Але, скорше це вийняток а не правило...

entuzazisten:
" Вийняток"- это исключение. В процентном отношениии очевидно выглядит как 1% из 100%. Но в рассматриваемом случае это не так. А выглядит это так: 70%- вата не пробиваемая. 15 % - ни за, ни против. И 15% людей , которые сразу видели этот маразм и знали что будет. Причём приверженность взглядам никак не зависит от образования и социального положения. Как ни странно и в тоже время ни прискорбно!
Но после прилива всегда бывает отлив. Уже намечается жизнь в резервации, со всеми её прелестями.Ужесточение режима проезда через линию разделения о чём то  говорит. И это после всех свобод потерянных. Вот к лету уже может быть процентное перераспределение 60/5/35.
Особый режим вроде на 3 года установлен. Будет видно что важнее: халявная пенсия( которой уже не будет) или нормальная человеческая жизнь. Которая уже не просматривается.

Kagor:
http://obozrevatel.com/crime/26075-odessit-prigrozivshij-putinu-tribunalom-na-ego-kanale-ukrainets-eto-tot-kto-ne-lyubit-rossijskogo-agressora.htm

preacher:
Цитата: Серго от 02.04.2015, 16:40:14 pm

А коли в 2010 році возив в Донецьк футболістів і зайшли екіпажем в готель біля аеропорта  для ночівлі,я привітався, дівчата так скривились і між собою :" Что за бєндєровци?".Бач или б ви їх скривлені лиця, коли вони питали нас , наче вонючих асінізаторів, яких облило на роботі : "Аткуда ета  ви?" А ще бачили б ви їх здивування, коли спитавши нас "кто командір?" -  прочитали моє грузинське прізвище.

Цитата: DAMIR от 02.04.2015, 19:24:30 pm

Чесно кажучи, виходячи зі свого досвіду спілкування із "донєцкімі"- враження схожі, майже співпадають. Різниця лиш в тім, що не усі там такі (як прийнято думати). Але, скорше це вийняток а не правило...

Все несколько хуже - потому, что все, что вы видели это театр, и 100%-ная клоунада. Там почти во всех селах, большинство разговаривает именно на украинском. И даже те которые так "искренне" удивлялись и кривились, - вполне возможно сами в детстве разговаривали на украинском, и "шокали", и "гакали", пока в Донецк не перебрались.
Вопрос в том, - как до такого состояния, могли людей довести?
И почему сами люди, позволили это с собой сделать?

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница