Обстановка в Украине.

<< < (559/790) > >>

Nickky:
Цитата: Sергей от 17.03.2017, 22:25:29 pm

[url]http://www.youtube.com/watch?v=phHZtoXvJbo[/url]

Тобто, якщо вірити цьому дядькові, рейдерство і віджими придумав порох? При овочеві сашастоматолог не віджимав чужий бізнес? Причому не олігархів, а успішний середній бізнес. Я ще памятаю як малі підприємства припиняли роботу більш як на пів року, щоб ними не "зацікавились".
Я не ідеалізую пороха, можу навести приклад коли він будучи премєром зїв підприємство на якому працювала значна частина 10тисячного містечка.
Знаєте особисто мені абсолютно паралельно чи зїдять чергового олігарха чи ні, не мозолями він лярди заробив.

Toris:
Цитата: Nickky от 18.03.2017, 10:40:35 am

Тобто, якщо вірити цьому дядькові, рейдерство і віджими придумав порох? При овочеві сашастоматолог не віджимав чужий бізнес? Причому не олігархів, а успішний середній бізнес.
Знайомі неватні дніпровці розповідали мені, що схему віджиму з наступною легалізацією в судах започаткували юлько-тігіпківські "бригади". Янукович лише використовував ці схеми, нічого нового не придумуючи.

Цитата: Nickky от 18.03.2017, 10:40:35 am

Знаєте особисто мені абсолютно паралельно чи зїдять чергового олігарха чи ні, не мозолями він лярди заробив.
Для простого населення існує небезпека місцевої тоталітарщини чи кріпацтва: http://www.ukraviaforum.com/index.php/topic,15350.msg162262.html#msg162262

Variant:
Я не ідеалізую пороха, можу навести приклад коли він будучи премєром зїв підприємство на якому працювала значна частина 10тисячного містечка.
----------------------------------------------------------------
Перепрошую, а  коли  він  був прем"єром ?

Arsenius:
Общество должно следовать за своим мнением и отстаивать его, а не идти у кого-то на поводу, у того же "крысиного короля" к примеру.

Nickky:
Цитата: Variant от 18.03.2017, 12:45:01 pm

----------------------------------------------------------------
Перепрошую, а  коли  він  був прем"єром ?

Так, перепрошую, слушне зауваження, трохи поспішав.
Посада звалась "якось кучеряво" чи то мініср економічного розвитку чи міністр з економічних питань.

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница