Обстановка в Украине.

<< < (469/790) > >>

Kagor:
«ОДЕСЬКИЙ АВІАЦІЙНИЙ ЗАВОД» ЗАМІНИТЬ ІМПОРТНІ КОМПЛЕКТУЮЧІ ДО МІ-8 ПРОДУКЦІЄЮ ВЛАСНОГО ВИРОБНИЦТВА

Державне підприємство «Одеський авіаційний завод», що входить до складу ДК «Укроборонпром», у 2016 році планує почати встановлювати на вертольоти Мі-8 м’які паливні баки (МПБ) власного виробництва.

Виробництво МПБ здійснюють на підприємстві в рамках реалізації програми імпортозаміщення. Наземні та льотні випробування баків, що завершилися днями, дали позитивні результати. Після уточнення і коригування окремих питань Командування Повітряних Сил Збройних Сил України ухвалить рішення щодо налагодження серійного випуску м’яких паливних баків.

За оцінкою фахівців, «Одеський авіаційний завод» зможе розпочати виробничий процес вже у цьому році. Враховуючи трудомісткість і технологічні особливості робіт, спочатку підприємство вироблятиме приблизно 16 баків на рік.

«Укроборонпром» вже підписав 13 меморандумів про співпрацю з облдержадміністраціями та Києвом задля прискорення виконання програми імпортозаміщення.

ДП «Одеський авіаційний завод» - одне з найстаріших авіаційних не тільки в Україні, але і в Європі. Підприємство надає високоякісні послуги з ремонту авіаційної техніки, модернізації літаків, їх сервісного обслуговування, виготовлення запасних частин і навчання персоналу.

Kagor:
Mahan Air виходить на ринок України
Стала відома ціна квитків ;D

Kagor:
ГПУ подозревает Ежеля в краже бомбардировщиков

Днепр:

"Мені набридло чути кожного дня: "Один загинув, стільки то поранено". Речник війни!!! Напруж свій речовий апарат і приділи пару секунд бійцю, який віддав своє життя за Україну!!! Я хочу чути його ім'я. Невже потрібно вже сьогодні, як це було в совку, ховати їх від пам'яті народної і перетворювати в суху статистику? Здається, що нас привчають звикати до планомірного винищення нації"

Відомий український карикатурист Юрій Журавель оприлюднив карикатуру щодо сухих повідомлень речників про смерть українських захисників.

Геннадий Хазан:

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница