Ну и как мы без "хорошего настроения"
DAMIR:
Цитата: Toris от 12.05.2017, 09:35:13 am
Нікол1406 правду каже, якою б вона не була неприємною...
Правда то павда...
Але. Погодься - це якась чисто споживацько-егоїстична позиція.
От я прийшов такий, а мені не дали\не рзказали\не показали...
Я перше питаю себе: що я дав цьому форуму, а тоді вже можна міркувати про критику.
Критикувати це любий гаразд. Але, критикуючи - пропонуй.
Я б хотів дати форуму інформації. Просто ще її не назбирав.
А той, у кого вона є, я думаю, не зобов*язаний нікому. Це чисто особиста
ініціатива. Поки що, краще уж так, ніж зовсім ніяк.
Да, і проблем зараз у народу без літаків достатньо. То чи авіатори не люди?
Чим спілкування з однодумцями погано? Тим більше, читай назву теми, й вирішуй -
заходити туди, чи ні. Силком ніхто не тягне.
Це я так думаю...
andre:
;D ;D ;D
Серго:
Для обговорення стану форуму і пропозицій є другі гілки, а не ця.
В цій гілці можна викладувати різне, що покращує настрій. Чи шановний тут на гілці хоче бачить приколи , пов"язані тільки з авіацією ?
На форумі достатньо авіаційної атмосфери і повітря. Гілки, в яких викладаються думки, стосовно життя, обстановки в країні, обстановки з окупантом та інше, можна просто не відвідувати, для збереження нервів своїх і оточуючих. Тим паче, що ні спільнота, ні модератори, ні правила не забороняють писать на теми, не зовсім, та зовсім не пов"язані на пряму тільки з авіацією.
Моя думка. З повагою.
nikol1406:
DAMIR, Учитель может дать знания умения, ученик может учиться, и приобретать эти знания и умения, и претензии к ученику почему он не учит других, согласитесь неумны. А опытным авиаторам думаю интересно делиться знаниями , там где они востребованы и в них нуждаются, а если Серго, на этом авиационном форуме писать о подводных лодках, и кто, совсем левый, не авиатор, упал сажая маслины или обкакался или что либо подобное, и не понятно почему модераторы пропускают такое, а Вы пишите : можна просто не відвідувати, - то так и произойдет, и форумы " окупантов" могут воспользуются этим пробелом.Моя думка. З повагою.
entuzazisten:
Цитата: nikol1406 от 12.05.2017, 17:57:34 pm
DAMIR, Учитель может дать знания умения, ученик может учиться, и приобретать эти знания и умения, и претензии к ученику почему он не учит других, согласитесь неумны. А опытным авиаторам думаю интересно делиться знаниями , там где они востребованы и в них нуждаются, а если Серго, на этом авиационном форуме писать о подводных лодках, и кто, совсем левый, не авиатор, упал сажая маслины или обкакался или что либо подобное, и не понятно почему модераторы пропускают такое, а Вы пишите : можна просто не відвідувати, - то так и произойдет, и форумы " окупантов" могут воспользуются этим пробелом.Моя думка. З повагою.
Вот не нужно передёргивать ! Не нужно " пускать собаку по ложному следу " .
Навигация