Подумать...

<< < (250/548) > >>

Toris:
Цитата: DAMIR от 11.01.2016, 17:34:35 pm

Ну, Торіс, війна ж іде... Всі гроші на фронт...
Тьху, бля!
Це Ви про що?

DAMIR:
Цитата: Toris от 11.01.2016, 18:50:52 pm

Це Ви про що?

Про те, як вони відмазуються. Ще років двадцять будуть...
Чого дороги не будуете? Так війна ж була!

Toris:
Цитата: DAMIR от 11.01.2016, 19:01:13 pm

Цитата: Toris от 11.01.2016, 18:50:52 pm

Це Ви про що?

Про те, як вони відмазуються. Ще років двадцять будуть...
Чого дороги не будуете? Так війна ж була!
А, то це Серго запостив, не я.
Але відчули Ви мене правильно, я за "дорожний контроль" по повній пацанській програмі.

DAMIR:
Помилився, бувае.:)
Але суть та ж.

Toris:
Цитата: DAMIR от 11.01.2016, 19:09:52 pm

Але суть та ж.
Тільки що ще ТАКОГО (!) нагнітання начитався, що навіть не хочу тут постити. Залишається лише готуватись і припасати щось таке... звідти...

До речі, як прийнято в Штатах (чисто для інформації і ніяких провокацій):

У штаті Індіана відтепер можна стріляти в поліцейських, що порушують права громадян

Чи можна стріляти в поліцейських? Цілком. Бувають випадки, коли громадянам доводиться стріляти в правоохоронців, що порушують їхні права. Такі інциденти трапляються не часто, але вони є.

І тепер у штаті Індіана ухвалили закон, що дозволяє самооборону проти поліцейських, котрі порушують права громадян, зокрема – неадекватно поводяться у чиємусь помешканні.

Тобто відтепер поліцейські, котрі під час обшуку, або слідчих дій, виявляють зайву агресію, ризикують отримати цілком обґрунтовану відсіч від своєї жертви.

На користь закону свідчить і Білль про права, в якому визнаються природні права людини.
Не гарантуються, а саме визнаються, і одне з цих прав – право на повстання.

Джерело: zbroya.info (копірайт і все таке): http://zbroya.info/uk/blog/8320_u-shtati-indiana-vidteper-mozhna-striliati-v-politseiskikh-shcho-porushuiut-prava-gromadian/

-----------------------------------------------------------------------

А тепер трошки тепла:

http://www.youtube.com/watch?v=7z3T7LsZ7PM

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница