Подумать...

<< < (232/548) > >>

serge:
Постепенно до населения одной северной страны, возможно (не до всех, как обычно) начнет доходить, что убивать людей гибридно нехорошо, да и негибридно - тоже нехорошо. Если так, то так.

IDB:
подвашнику
я подозревал что ты психопат, но не до такой же степени. А ты оказался не психопат а подонок.

preacher:
Мені не сподобалось те що написав Подвашник.
Проте ви вважаєте що населення держави яка породила військових які розстрілюють зелений коридор, і першими цілями обирають машини з червоними хрестами - невинне?
Не винні ті, хто одразу був проти цього втроргнення.
Не винні ті, хто одразу не вірив Кісільові і ЛайфНюз, і шукав правдиву інформацію в неті.
Як проповідник я повинен пробачати, тому я пробачив Подвашника за його висловлювання, а московити хай забируть своїх гібридів з Донбасу, забируть своїх вєжлівих з Криму, та попросять пробачення в українського народу. Тоді їм хай Бог простить.

IDB:
На тому місці могли бути хлопці з "Авіаліній Антонова", які разом з ВДА працюють в компанії "Ruslan International". Випадково то був літак "Волгі-Днєпра". Я знаю тих хлопців ( нє конкретно цих) - вони люблять свій "Руслан" і шанують його "батьків".
Тих слів варті Хутін та його прибічні. Божа кара ( і людська теж) їх достане ! Амінь !

вершок:
Мат надо убрать.
Петр Первый не лучший пример.
На счет террористов...
Гложут меня смутные сомнения.
Уж очень для пуйло выгодно и вовремя.
Вспомните как взрывали собственные многоэтажки.
Да и по версии Наливайченко вместо малазийского хотели сбить свой.
Своих людей пуйло не жалеет-факт.

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница