АВИАЦИОННЫЙ СЛЕТ ИМЕНИ С.П. КОРОЛЕВА В ЖИТОМИРЕ 2013
Aviaalex3:
Ну як відомо - досконалість шліфується і приходить з часом. Так і з авіаційним святом в Житомирі. З кожним роком все краща організація і маштабність дійства. Потрібно віддати належне організаторам цього форуму і особисто Леоніду Крігеру. Техніки було багато, різноманітної по розробках і цікавої по задумках. Демонстрація пілотажу і просто польотів була достатньо яскравою і вражаючою. Думаю лідерами "адреналіну" був Су-31 ( респект його пілоту) і Єврокоптер, в одному із польотів якого мені, як пілоту-випробувачу, пощасливилось познайомитись з цією фантастичною машиною і з її можливостями. За що величезний респект Л. Крігеру.
Після всіх дебітів і кредітів можна сміливо і з чистою душею зробити висновок, що Свято душі удалось на славу. І тому ще раз величезна подяка організаторам і учасникам.
До нових зустрічей на дружніх авіаційних мередіанах.
TNVD:
Народ, а АВТОЖИРЫ, АВТОЖИРЫ были ? Я как-то к ним "особо" привязан :)
dusik:
Были конечно!
maksim83:
Было, много интересного. Понравилось. Лучьше чем 2-ва года назад когда я краиний раз там был.
И Фейс обгорел в субботу на ветру и солнышке, теперь облазит.
Glider_pilot:
Ребята, а что-то краем уха слышал что в июле на Житомирском аэродроме будет еще один слет востановленых самолетов времен войны, кто что слышал подскажите.
Навигация