Дайте силкі,,,,,,,,,
Саша821:
Доброго часу доби. Хто знає якісь школи пілотів (авіаційні школи) на ближньому зарубіжі (європі)? Дайте будь-ласка силкі, інформацію, отзиви про них
дон Юрий:
Уважаемый, Саша! А поточнее можно сформулировать вопрос: в какой стране Европы? Школ очень много и в Польше, и в Чехии, и в Германии, и во Франции. В целом несколько СОТЕН. И найти их в интернете очень просто.
Саша821:
Цитата: дон Юрий от 19.01.2012, 11:03:58 am
Уважаемый, Саша! А поточнее можно сформулировать вопрос: в какой стране Европы? Школ очень много и в Польше, и в Чехии, и в Германии, и во Франции. В целом несколько СОТЕН. И найти их в интернете очень просто.
Я ж сказав ближнэ зарубіжя а це значить: Польща,Чехія, Білороусія,Росія,Австрія,угорщина,Румунія,Болгарія.А ще мене може зацікавити центральна європа,але тільки Німеччина.
Joss:
я конечно дико извиняюсь!
но вы толком писать не умеете и мысль выражать свою, а вы еще и в школу летную хотите?
и чем вас не устроили наши ЛШ? сдается мне все от человека зависит а не от школы и места обучения!
Саша821:
Цитата: Joss от 19.01.2012, 11:33:06 am
я конечно дико извиняюсь!
но вы толком писать не умеете и мысль выражать свою, а вы еще и в школу летную хотите?
и чем вас не устроили наши ЛШ? сдается мне все от человека зависит а не от школы и места обучения!
Мисль я свою виражаю правильно. А якщо ви не знаэте що таке ближнє зарубіжя,то вибачте.Від школи і місця навчання залежить багато чого, зокрема і працевлаштування.Тому,що всім відомо,що наші А/К відають перевагу закордоним учнням ЛШ.Не влаштували мене наші ЛШ тому,що дорого і мало нальоту.І попрошу надалі відповідати на питання в темі тільки по змісту.
Навигация