В Сумской области милиция украла самолет
Andreas:
А... есть у меня фото твоего аппарата... все удивлялся, что за движок, а времени поговорить на Аэросвите не нашлось. М332?
Банзай:
Ну,почти.На самом деле М-337 с турбиной,специально мерил - взлет с бетона 1 член экипажа - 120метров,калеса в воздухе(взлетал брат,а я считал плиты).
Andreas:
Цитата: Банзай от 22.02.2009, 00:46:38 am
Ну,почти.На самом деле М-337 с турбиной,специально мерил - взлет с бетона 1 член экипажа - 120метров,калеса в воздухе(взлетал брат,а я считал плиты).
Понял, спасибо.
RSM:
Цитата: Банзай от 21.02.2009, 18:33:01 pm
Всем привет.(Ракетчик,я не желаю общаться с тобой на форуме,я уже говорил -встретимся пообщаемся,поэтому то что я пишу не имеет к тебе никакого отношения.)
Я не джин, что бы твои желания исполнять. Если бы ты не нёс ахинею, никто тебя и не трогал.
Увидев твой самолёт, я понял, почему диспетчер ругался. Может сам расскажешь? Диспетчер был прав.
На счёт детворы - молодец, что в кабину пускал, но не думай, что в других самолётах их побывало меньше. В ряду, где толпилась публика - твоего самолёта не наблюдалось.
Всё познаётся в сравнении. Первые АВИАСВИТы были значительно интереснее. На них было большее представительство. Выставлялись парамоторщики, воздухоплаватели, паршютисты, изготовители винтов и двигателей, были моделисты с показательными полётами и т.д. ПРАЗДНИКА было больше! Народ ещё интересовался авиацией - надежда ТЕПЛИЛАСЬ!
Только тех, кто будучи детьми, сидели в кабинах самолётов на авиасалонах десятилетней давности, на последнем АВИАСВИТЕ больше интересовались пивом и стучали бутылками по винтам, плоскостям и фюзеляжам.
Vyacheslav:
Стаття в "Україні Молодій" #34-2009
«Окрилена» міліція
На Сумщині правоохоронці конфіскували літак, виготовлений зусиллями місцевих конструкторів, які заявляють про свавілля міліціянтів
Алла ФЕДОРИНА
Повідомлення про підпільного авіаконструктора було мало не сенсаційним. Обласна прокуратура засвідчила, що його виявили співробітники Головного управління з боротьби з організованою злочинністю МВС України, проводячи перевірку за поданням Сумської транспортної прокуратури. В офіційній інформації йшлося, що 46–річний житель Охтирки Г., залучивши до незаконної діяльності інших осіб, організував цех із виготовлення одномоторних літаків типу «Зодіак 601» у приміщеннях приватних гаражів, розташованих у цьому райцентрі. У порушення чинного законодавства, не маючи відповідного сертифікату, він змайстрував повітряну машину з метою подальшої її реалізації. Орієнтовна ціна такого апарата — близько 30 тисяч доларів.
Кримінальну справу транспортний прокурор порушив тому, що охтирці займалися забороненими видами господарчої діяльності. Проте друга сторона нині має намір позиватися до суду стосовно незаконних дій правоохоронців. І в їхньому викладі ситуація виглядає зовсім інакше. В Охтирці віддавна існує авіаклуб «Крила», створений колишніми льотчиками. «Свого часу ми зверталися до різних структур, аби нам надали якусь техніку, — розповідає один із засновників клубу Сергій Греков. — Усі відмовили. Тоді у нас виникла ідея побудувати свої літаки. І це ніким не може бути заборонено, бо називається технічною творчістю — будуй хоч мотоцикл, хоч автомобіль, хоч дирижабль...»
П’ять років група членів клубу працювала над втіленням задуму. Про це знали в місті, писали газети і навіть екскурсії школярів приходили подивитися. Врешті, один літак, зроблений на базі існуючої конструкції з доробками–переробками, що витікали з реальних можливостей, практично завершили. Ще один — у процесі. І, запевняють авіаклубівці, всі вони прекрасно розуміли, що будувати — одне, а літати — зовсім інше: потрібні дозволи, допуски тощо. Бо поки літаючий апарат на землі, жодних порушень бути не може, а от якщо він піднявся у повітря без документів — це вже справді протизаконно.
Охтирський літак стояв на землі, а піддати його перевірці мали на Івано–Франківщині — домовилися з тамтешнім авіаклубом, бо свого аеродрому в Охтирці немає. Аж раптом — «сенсаційне викриття». Операція правоохоронців, розповідають охтирці, замислювалася з розмахом. Участь у ній брали лише приїжджі міліціянти. Які, втім, не показали жодних документів: з п’ятнадцяти посвідчення відкрив лише один. Не було пред’явлено й постанови про обшук, а головне — жодних документів на вилучення літака. Його просто забрали. Недарма на сайті українських авіаторів з’явилася інформація із сенсаційною, але протилежною до правоохоронної, назвою: «Міліція украла літак».
Навигация