Сложный вопрос

<< < (3/13) > >>

Серго:
Коли є питання брати шлюб з жінкою, чи не брати, то однозначно - ні. А от коли жить без цієї людини неможна, тоді шлюб. Там, просто, вже  питань не виникає.
Я пам‘ятаю себе дуже з раннього віку. Відколи я побачив літак в небі і батько мені пояснив, що то таке, я не міг навіть уявити, що не буду льотчиком. Я ще тоді пам‘ятаю літак в небі і крило трикутником. А ще дуже свистіло. То був МіГ - 21. Шукав в різних джерелах все про авіацію і просто не міг більше без цього жити.
Я вважаю, що в любій справі треба бути фанатом. Вчитилювати, лікувати, літати. Якщо без цього не уявляєш свого життя - воно твоє. Якщо немає до цього непереборного потягу, навіть пробувати нетреба, щоб не зайняти місце, на яке міг прийти той, хто фанатично відданий цій справі ще з ранніх років життя.

ussr:
Полностью поддерживаю Серго.
Айтишник - более перспективная специальность, с гораздо меньшими рисками. Но если ваш сын не может жить без неба, тогда ему любые преграды - не помеха!
Ну, а по поводу этого высказывания: "...Как можно полюбить рыбалку,не держа удочку,машину,не садясь за руль?", элементарно!, пойти в ближайший аэроклуб и полетать!

подвашник:
Айтишник не  специальность и  не профессия , а  образ  жизни, где  подложиться  надо   во  всю. Рекламируют....   так  как  работа не  только  с материальными  рисками  но  и  рисками    для  верхней  опоры  организма.
 Скворец  рекомендую  разобратьcя  с   навожденной  амбивалентностью.

Sanya:
Цитата: ussr от 27.01.2021, 20:22:59 pm

Полностью поддерживаю Серго.
Айтишник - более перспективная специальность, с гораздо меньшими рисками. Но если ваш сын не может жить без неба, тогда ему любые преграды - не помеха!
Ну, а по поводу этого высказывания: "...Как можно полюбить рыбалку,не держа удочку,машину,не садясь за руль?", элементарно!, пойти в ближайший аэроклуб и полетать!

100%!
плюс тут кто-то очень не романтично, но прогматично писал - если есть деньги на CPL  - сначала купите на эту сумму квартиру - и уже на аренду от нее оплачивайте авиационное обучение

flybas:
А про «з´їздити до аероклубу та політати» не думали ?

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница