Блокада ОРДЛО
Toris:
Цитата: preacher от 16.02.2017, 12:00:39 pm
Чому одразу графік відключень а чому не закупити замість вугілля газ і мазут?
Тому що розпорядження діє лише протягом місяця, а за місяць тендер встигнуть лише оприлюднити, якщо дуже спішити. Там на етапі формування вимог до товару купа розглядів і погоджень різними спеціалістами. В моїй практиці між поданням заявки на закупівлю матеріалів та їх отриманням був термін навіть півтора року. А без тендеру не можна, бо державні закупівлі, антимонопольний комітет і т.д. Така практична реалізація режиму законності.
Цитата: preacher от 16.02.2017, 12:00:39 pm
І хтось може це розшифрувати, бо не можу допетрати що воно таке червоним:
встановлення вимог щодо складу обладнання теплових електростанцій енергогенеруючих компаній у розрізі енергоблоків;
Енергоблок по суті є майже автономною одиницею генерування. Тому кабмін хоче бачити максимально детально, куди, чого і скільки необхідно окрім вугілля конкретних марок. Думаю, цей пункт має значення для модернізації блоків під інші марки вугілля. Вангую, що на модернізації відкатають дуже круглі суми.
Кацо:
Цитата: jet от 14.02.2017, 15:17:16 pm
Президент наш молчит по этому поводу, думает как бы не сесть в очередную лужу.
А вот и Президент, не прошло и 3 недели с начала блокады - http://www.president.gov.ua/news/mi-znajdemo-optimalni-shlyahi-dlya-pripinennya-blokadi-zahis-40046
preacher:
Цитата: Кацо от 16.02.2017, 13:46:41 pm
А вот и Президент, не прошло и 3 недели с начала блокады - [url]http://www.president.gov.ua/news/mi-znajdemo-optimalni-shlyahi-dlya-pripinennya-blokadi-zahis-40046[/url]
То може для пошуку оптимальних шляхів, Президенту треба було би зустрітись з организаторами блокади і розглянути їхні вимоги?
подвашник:
На Новый год и позже в качестве подарка подкорректировал наплюсовав
Всем.Продолжать.Или как циничная дрянь, а цинизм это всегда дрянь,
показывать сколько кому.Продолжать?
Toris:
Цитата: подвашник от 16.02.2017, 14:43:16 pm
На Новый год и позже в качестве подарка подкорректировал наплюсовав
Всем.Продолжать.Или как циничная дрянь, а цинизм это всегда дрянь,
показывать сколько кому.Продолжать?
Продолжать.
Схоже, таким тут займаються не лише Ви і я. :) Мене хтось щодня підплюсовує на противагу мінусам. Приємно.
Навигация