Блокада ОРДЛО

<< < (10/54) > >>

Solovei:
Радий чути про блокаду. Це піднімає дух та показує наявність в нашій державі людей, що виступають проти злочинців. Відчуваєш - ти не сам, є і інші котрі бачать це неподобство та ще й організовують відсіч цій підлоті. Підлоті яка на стражданнях людей заробляє гроші і не звертає уваги на розлучені сім'ї, покалічених солдат, зруйновані домівки, дітей які втратили своїх батьків і яких батьків?!...

DAMIR:
Цитата: ussr от 15.02.2017, 21:41:06 pm

+ 1
Хоть и не по теме, но полностью поддержу вышеизложенное мнение! Какую смысловую нагрузку она несет? +273/-284? Например? Что это значит?
 ???

Так я ж кажу - ця функція тут працює не так як треба. Мабуть движок форуму такий.
А повинно було бути так - ось написав я повідомлення. Під ним (не під ніком акаунта) "+"або"-". Так я зможу бачити реакцію панства на мою думку в ДАННОМУ повідомленні.
А біля нікнейму загальна кількість карми. Одним числом. Або позитивна, або від*ємна.
На багатьох форумах це добре працює.

Цитата: preacher от 15.02.2017, 22:27:18 pm

...
То може кабмін разом з радою, хоч на день з всу місьцями поміняти?

Чому на день? До повного вирішення конфлікту. Вони ж його і "заварили".
Розумієте, я не проти блокади. Я за те лиш, щоб це все запрацювало комплексно.
По всій країні.

Toris:
Цитата: подвашник от 15.02.2017, 19:49:59 pm

этот ебанутый  toris  или   мусор или  госслужбовець,  но по любому  гнида.
Toris - інженер на виробництві. А гниду показують у всіх дзеркалах країни; куди не подивитесь - а там гнида, єбанута на всю голову. Жах! Пірацетам ін'єкційний трохи Вас попустить.

Цитата: Серго от 15.02.2017, 18:29:24 pm

Тут карми взагалі не повинно буть.
Шо за дитячі іграшки? Хочеться в дит садок? Геть з форуму.
Так можна без адміністраторів форуму залишитись. :) Ідея була від них, здається. Ми лише підтримали і хотіли досконалу карму. Але Andreas має обмаль часу, щоби вносити модификації в код, тому маємо те, що маємо.

Цитата: Серго от 15.02.2017, 18:29:24 pm

Торіс, це ваша затія з кармою? Чи хто цю парашу придумав?
Нє, не моя. Але підтримую. Підтримую досконалу карму, з авторизованою історією, де можна подивитись, хто ставив, в якому повідомленні, коли і з яким коментарем (без коментара карма не пройде). Як поіменне голосування. В такій кармі одразу буде видно ватників і гнид.

Про всяк випадок. Блокаду підтримую, хоч і не розумію, що ж там насправді. Завжди підтримую все, що хоч якось кусає владу, якій не зовсім довіряю.

Кацо:
Цитата: подвашник от 15.02.2017, 19:49:59 pm

этот ебанутый  toris  или   мусор или  госслужбовець,  но по любому  гнида.

У 2004 році на Майдані у таборі бачив плакат з надписом "МАТЮКИ ПЕРЕТВОРЮЮТЬ ТЕБЕ НА МОСКАЛЯ!". Пропоную адмінам прибити десь зверху форума.

preacher:
Цитата: DAMIR от 15.02.2017, 22:50:29 pm

Чому на день? До повного вирішення конфлікту. Вони ж його і "заварили".

Заварив все це путлер.
А їх якщо туди більше ніж на день, то вони і зброю і бліндажі сепарам продадуть.

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница