Блокада ОРДЛО
Серго:
Цитата: DAMIR от 14.02.2017, 23:30:06 pm
Цитата: Серго от 14.02.2017, 16:01:48 pm
Які такі, люди?
Живі люди. Які там проживають. Я впевнений що чималий відсоток з них, потрапили заручниками обставин. І змушувати їх страждати ще більше...
Знаєте такий принцип, типу краще випустити на волю декілька злочинців, ніж покарати одного невинного.
Розумієте в чому справа... Потяг з вугіллям - це наслідок.
Вирішувати варто причину. Я так думаю.
А при чому ті люди, які там проживають до обставин в Україні? Хай собі там проживають і працюють на ахмєтовських шахтах. Блокада ЗД тих людей не стосується. І життя їм не погіршить.
Про яку причину у вас мова? Про ту, що у влади в Україні немає зовсім ні стратегічного плану, ні політичної волі лр визволення України від окупантів? То блокада - якраз і є початком боротьби (хоть якось) з владою, якій вигідна торгівля з ОРДЛО, та брехня про "людей", яким блокада погіршить щось там.
"Люди"? Це війна!
Може стріляти перестать, бо - "там же люди"? Може і ЗСУ там не треба тримать?
Серго:
Цитата: вершок от 15.02.2017, 13:21:00 pm
a_teh
Видите сколько ваты :o, а вы говорите все ясно..
Вершок - , дякую за підняту тему. Це, як ковернути нарив на сраці.
Хоч тут є думка, що на "Авіаційному форумі" треба тільки про авіацію, тема наболіла.
Що до "вати" - згоден, тут її забагато. Ггляньте, скільки у мене особисто мінусів. Я замітив, коли мої дописи про авіацію, мінуси на місці. Тільки дописи про московію, московитів, або про ватників, зразу мінуса збільшуються.
До речі. Про хвалену КАРМУ.
Це ви (ті хто дуже требували встановити "карму") хотіли її зробить для ватників, щоб вата побільше мінусувала?
Ви досягли свого. Щоро дякую! (вата теж дуже рада, це очевидно)
preacher:
Цитата: Серго от 15.02.2017, 14:29:08 pm
Це ви (ті хто дуже требували встановити "карму")
Це була конкретно одна людина, яка цю карму протягла. Це легко підняти та прослідити.
Toris:
Я замітив, коли мої дописи про авіацію, мінуси на місці. Тільки дописи про московію, московитів, або про ватників, зразу мінуса збільшуються.
Тут декого мінусували натхненно взагалі без будь-яких дописів, в людини кількість повідомлень менша, ніж мінусова карма...
Карма не повинна бути анонімною, має бути історія карми, хто, коли і в якому повідомленні поставив.
Серго:
Цитата: Toris от 15.02.2017, 16:53:43 pm
Я замітив, коли мої дописи про авіацію, мінуси на місці. Тільки дописи про московію, московитів, або про ватників, зразу мінуса збільшуються.
Тут декого мінусували натхненно взагалі без будь-яких дописів, в людини кількість повідомлень менша, ніж мінусова карма...
Карма не повинна бути анонімною, має бути історія карми, хто, коли і в якому повідомленні поставив.
Тут карми взагалі не повинно буть.
Шо за дитячі іграшки? Хочеться в дит садок? Геть з форуму.
Торіс, це ваша затія з кармою? Чи хто цю парашу придумав?
Навигация