Обращение г-на Яковлева о "объединении аоп" 25-01- 2017г.
Andriy:
Я літати почав аж в 42 роки. Маючи якиїсь життєвий досвід, я був упевнений, що авіатори це найчесніший колектив, кожен з них проживає день, як останній. Серед пілотів не може бути завистливості, зла, зрад. Я був романтиком також. І буквально пів року мені хватило, щоб зрозуміти, що для декого авіація це насамперед бізнес, а в бізнесі романтиці нема місця.
Уявіть терези на одній чаші яких доля сотні пілотів, а на іншій, умовно, чийсь профіт. Вгадайте з отного разу, що переважить. Правильно, вгадали.
Колись Хазан сказав, що :" Велика авіація від малої відрізняється тим, що в великій літають щоб отримати гроші, а в малій навпаки тратять, щоб літати". І навпаки бути неможе.
Подумайте "де тут гроші" і ви зрозумієте куди хто тягне.
А для тих хто не знає причини війни, ще раз розповім. АОПА Україна створювалась на такій ейфорично-патріотичній ноті. Та коли нас всерйоз не сприйняли в департаменті, на той час вже було з десяток авіаційних асоціацій та федерацій в Україні, Яковлев, без погодження з нами запропонував місце президента АОПА Україна представнику групи Приват. Посадити собі "кришу". Що звичайно нас всіх обурило. На питання "Це пілот? - прозвучала відповідь "в ньго є вортоліт". На питання "Він літає - в нього є пілот". На питання "його телефон відомий (при нагоді потрібно ж звернутись) - ні. Він буде вирішувати проблеми, скажімо Віті Юзви, - ні. То якого біса він нам потрібен? Чисто касабський підхід, посадити собі на плечі якогось царка, кормити його і всім навкруги доказувати, що його пісюн найдовший з усіх царків, та радіти з того. І замість того щоб прийняти нашу точку зору, або хоча б погодитись з тим що вона має право бути, Яковлев розпочав війну. І при тому ща не Яковлева ми назвали ворогом, а він нас. Перше що він мені сказав: "Андрій, я тебе в Наливайківці бачити не хочу". Ця фраза мене трохи засмутила, і я з друзями купив собі аеродром "Березань", і абсолютно не проти, щоб на нього прилітав Яковлев, і будь хто інший. Так що я за романтизм а авіації.
042:
Пане Андрій , дякую за відверті хороші слова !
вершок:
Цитата: Sane от 29.01.2017, 13:15:51 pm
Справа в тому, що я не за Хазана і не за Яковлева, я про всю авіаційну братію!
Я не знаю які особисті відносини між ними! Мене це і не цікавить, це тільки їхні стосунки і навряд чи ми дізнаємося що відбувалося насправді... ::)
Я писав і цей і той текст не для їх, а для всіх авіаторів!
Цитата: вершок от 28.01.2017, 21:56:59 pm
До загальної справи долучився всією сімьєю. :)
Жінка перекладала тексти авіазаконів. :D
На романтиках тримається весь прогрес. ;)
Так, Вершок, Ви праві, скоріше всього я романтик, адже я готовий це робити не за гроші, а заради всіх авіаторів України, не залежно до якої з АОПА вони відносяться!
Тому я і в Вашій "команді", адже я бачу що Ви також романтик :D ;)
Нашій команді ;)
Геннадий Хазан:
я романтик, адже я готовий це робити не за гроші, а заради всіх авіаторів України, не залежно до якої з АОПА вони відносяться!
вершок а коли я вам пропоную вам усім допомогу з аматорськими ПС , я питався якої ви віри?))))) :)
А то з ваших слів ви всісвяті, а решта, так собі ...покурити вийшла )
Sane:
вершок а коли я вам пропоную вам усім допомогу з аматорськими ПС , я питався якої ви віри?))))) :)
)
Мабуть не правильно я висловився...Вибачте, якщо образив!
За це Вас і поважають, Ви допомогаєте з аматорськими ПС. А ми готові допомогати Вам в цьому :)
Яковлева поважаю, як людину, яка створила і продовжує створювати гарні літаки!
Я літати почав аж в 42 роки. Маючи якиїсь життєвий досвід, я був упевнений, що авіатори це найчесніший колектив, кожен з них проживає день, як останній. Серед пілотів не може бути завистливості, зла, зрад. Я був романтиком також.
Саме так зараз і я сприймаю Малу Авіацію... По іншому бачити її не хочу!
Знаю, з часом реалії мені все ж покажуть, як на справді...І це не приємно... :-\
Навигация