Запуск ракети в космос з борту демілітаризованого МіГ-21
propan:
Згоден. Тоді, вочевидь, потрібно починати з офіційних дозвілів та решти бюрократії. З бізнес-плану. Відповідно до першого закону аеродинаміки й ракетної техніки: без грошей нічого не літає.
Toris:
А ця діяльність робить Вас щасливим? Від такої роботи у Вас відкривається "друге дихання", щастя наповнює душу і любите людей ще більше?
propan:
Ракети я робив ще з дитинства, ходив на гурток, а пропорції в молях паливо-окислювач розраховував по підручнику хімії, з якої в мене відмінно в шкільному атестаті.
Так!
Цитата: Toris от 20.11.2016, 20:54:49 pm
А ця діяльність робить Вас щасливим? Від такої роботи у Вас відкривається "друге дихання", щастя наповнює душу і любите людей ще більше?
подвашник:
Есть рубеж, режимный не преодолимый рубеж между авиацией и космонавтикой , даже спутниковой, и никогда ничего общего и общности между ними не должно быь и не будет, как между радиообменом гаишников и диспами аэродромов.
Кроме всего уровень допуска...., при этом усе гнилые бизнес устроители менеджеры опускаются на три порядка. Договор допуск вообще то дороже денег...
а вход определяется и сроком службы и не подоконниками .
И так правильно и госбезопасно. Учитывайте концепцию пацаны.
1 грамм молекул воды равен миллион молей. Вот твои миллионы propan.
подвашник:
Для торис.
Хамить, по белому, это хуже чем хамить , так делают иногда не совсем бывает осознанно люди- и ты и я,так что спасибо за за комплимент о светлости моей ипостаси.
Навигация