Трішки про економіку - 2.
Toris:
to preacher:
Цитата: командор от 07.01.2017, 19:15:04 pm
Пречер.Пишите лучше об авиации.
При наличии трансферного ценообразования и громадного количества офшоров весь доход от экспорта остается в офшоре.
Сколько бы не отправили товара на экспорт.
П.здуни та злодії не піднімуть економіку.
preacher:
Питання - де поділася тема "Трішки про економіку" (1) і чому не продовжували її ?
Якщо сусідський собака напакостив комусь на килимок під двірьми, то що тоді робити?
- Доводиться цей килимок викидати, іншого виходу нема.
Проте цього разу, зважаючи на важливість питання для всіх громодян України, просто не будемо звиртати увагу на пакості сусідського собаки.
preacher:
В Голландии все поезда перешли на энергию ветра.
Все поезда в Голландии теперь работают на электричестве, производимом при помощи ветрогенераторов
Об этом сообщает газета The Guardian со ссылкой на национальную железнодорожную компанию Nederlandse Spoorwegen. "С 1 января 100% наших поездов работают на энергии ветра", - заявил представитель компании Тон Боон. Голландская компания Eneco выиграла объявленный Nederlandse Spoorwegen двумя годами ранее тендер и заключила договор на 10 лет.
Перевести все поезда на ветроэнергетику предполагалось до января 2018 года, но специалисты решили задачу на год раньше. Как отмечает Боон, этому поспособствовало увеличение количества ветряков в стране и на побережье Нидерландов.
Как сообщают представители Eneco и Nederlandse Spoorwegen, работа одного ветряка в течение часа способна обеспечить движение одного поезда в течение почти 200 км.
Nederlandse Spoorwegen каждый день перевозит более полумиллиона пассажиров на 5,5 тыс. поездах. К 2020 году компания надеется снизить затраты энергии на одного пассажира на 35% по сравнению с 2005 годом.
http://ru.espreso.tv/news/2017/01/11/v_gollandyy_vse_poezda_pereshly_na_energyyu_vetra
-
Звісно в Україні нема можливості перевести усю залізницю на енергію вітру від вітряків узбережжя. Тим більш що у нас ще досі, на деяких ділянках працюють дизеля, за відсутності електромережі. Проте японці вже давно використовують безшумні вітряки на стовпах для освітлення вулиць та пісвітки реклами. А як ми знаємо - стовпів на залізниці досить багато. Тобто треба зробити запит на ті підприємства, які виробляють схожу продукцію, - чи зможуть вони виробити такі вітряки? А це знову, і робочі місця, і зменьшення використання газу та вугілля, і зростання ВНП, і та ж таки екологія.
preacher:
Я не збираюсь утримувати безробітних, - Гройсман про службу зайнятості.
Про це під час засідання уряду заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман.
"Я вважаю, що зміна системи зайнятості є дуже важливою. Окремо хочу сказати про службу зайнятості: я не збираюсь утримувати службу зайнятості, я не збираюсь утримувати безробітних", - заявив Гройсман.
Він сказав, що "збирається дати людям роботу і нормальну заробітну плату".
"Я хотів би, щоб ви це донесли до керівництва служби зайнятості. Ні, то розжену. І приведемо тих людей, хто зможе налагодити там ситуацію нормально. Мені ці статистичні байки не потрібні. Потрібно змінити модель фінансування служби з моделі її фінансування на модель створення робочих місць", - наголосив Гройсман.
http://espreso.tv/news/2017/01/11/ya_ne_zbyrayus_utrymuvaty_bezrobitnykh_groysman_pro_sluzhbu_zaynyatosti
подвашник:
Будут навязывать скрипачу каменщиком, а художнику штукатуром,от Петра 1
пошло.....
Навигация